Bokhämtardag och bokskrivande

Lena bär ut böcker.

Det blev tre hämtningar av böcker i dag. Först körde jag Anneli till pendeln i Sundbyberg och sedan några hundra meter vidare till Semic som hade ett antal lådor med böcker åt mig i dag igen. Det blev så mycket att jag fick köra hem dem innan jag åkte vidare till Andrea på Söder som hade rätt många kassar hon också.

Och så, med bilen redan halvfull, körde jag ännu en bit söder ut till lena på jobbet där jag redan hämtat en gång men då inte fick plats med allt. Och nu blev det 18 kassar till så det var nätt och jämnt att det fick plats i bilen. Men plats fick det.

Andrea med sina skänkta kassar.

Sedan bar det hem och på vägen stannade jag till i Vällingby för att köpa en burgare på Daisy’s Rondellgrillen som sedan avåts framför ett avsnitt ”Simpson’s”.

Under resan ringde en journalist från SVT i Skåne och ville prata ufo, vilket vi gjorde en bra stund. Jag lovade honom att skicka en del skånska fall och lite annat och så skulle vi pratas igen lite senare.

Att sortera böckerna och se till att trasiga och böcker som finns i massupplagor hamnar för sig tog ett par timmars arbete i garaget. När Anneli kom hem från en utflykt till Nationalmuseum stod jag fortfarande där och plockade.

Men jag har också jobbat på med tre andra saker: Nästa nummer av UFO-Aktuellt, min kommande bok och en artikel för Historiska brott & mysterier. UFO-Aktuellt tuffar på och där har jag hittills fått fyra artiklar men deadline har passerats för länge sedan så jag hoppas fler snart ska dyka upp.

När det gäller boken skrev jag några sidor och HBM fick en nästan helt klar artikel färdigställd.

Framåt kvällen blev det lite paus med mat och en film innan jag satte mig vid datorn igen, nu med värmekudde eftersom ryggen inte är riktigt okej.

Och så var jag citerad i Ilta-Lehti, en av Finlands mest lästa tidningar. Någon där hade läst Svenska Dagbladet men inte riktigt fått mitt namn rätt: Clas Svehn…

Lost in translation.

00.30 hade jag jobbat klart.

Loading