Snö?

Det snöade faktiskt en god stund utanför fönstret när jag satt här och tittade ut mellan tangentnedslagen nu på förmiddagen. Egentligen kom det faktiskt en skvätt även i går men den gick bort fortare än det går att säga ufo. Veckan som kommer ska ju bli kall så det är bara att hoppas att det också innebär snö, för en vit jul vill man ju ha.

Annars har jag suttit och skrivit en del men också ringt till en polisman i Småland som kontaktat UFO-Sverige för att han vill jobba åt oss om vi har någon nytta av hans tjänster. Det visade sig vara en mycket trevlig man som numera jobbar deltid och därför gärna vill odla sitt intresse – ufofrågan. Jag är övertygad om att han kommer att kunna bli en bra fältundersökare med den bakgrunden.

Över huvud taget får UFO-Sverige mycket positiva reaktioner. Brev och mejl från folk som tycker att vi gör ett bra jobb och som är nyfikna på ufogåtan. Ibland tror man ju att internet och världen i övrigt bara befolkas av new age-troende som aldrig behöver ställa en fråga eftersom de redan har svaren. Men det finns människor av en helt annan kaliber också, folk som är genuint intresserade och som är beredda att lägga ned tid och kraft på att försöka bringa klarhet i denna spännande gåta.

Gårdagens annons i Aftonbladet kanske kan locka ytterligare några.

Nu ska jag gå till bussen. I tid den här gången.

Kvällen på jobbet kom att genomsyras av ett värdetransportrån i Avesta. Rånet inträffade strax före klockan 18 och efter det jobbade jag kontinuerligt med att försöka få fram så mycket fakta så snabbt som möjligt. Det gick väl rätt hyfsat. Efter en svår start låg vi i framkant under resten av kvällen. Dessutom fick vi årets tilldelning av godis från TT så jag inledde helt enkelt julens godisätande.  Man måste vara pragmatisk.

Loading