Intervjuad i Rix FM, vaccin och bokjobb

I studion med Martina Thun.

I dag tog jag min femte covidspruta och fick en influensadito på köpet på Barkarby vårdcentral Bra att få det fixat, en i varje arm blev det. Träffade på en granne och vi kunde konstatera att ingen av oss är vaccinskeptiker utan fattar att detta är viktigt.

Ute regnade det i vanlig ordning men på vägen hem lämnade jag i alla fall bilen en stund för att hämta post. Det var ett exemplar av Tom DeLonges ”Sekret Machines – A fire within” som väntade på mig.

Markus har varit hemma hos oss och städat i många timmar i dag. Den killen är verkligen noggrann och när vi bestämde att anlita honom istället för en städfirma så var det ett smart beslut. Det blir nog ännu bättre så här och dessutom känns det bättre att betala Markus som säkert behöver pengarna.

A job well done!

Jag har fortsatt jobba med boken och pratade en stund med ett av de vittnen som jag vill ha med i den. Tyvärr ställer mannen inte upp med namn men hans historia är så speciell att jag kommer att inkludera den ändå, under kapitlet om stigma. Jag kan förstå honom eftersom han är ett känt namn och har sina sponsorer att tänka på. Men jag hade ändå hoppats på att han skulle säga ja till namnpublicering också.

Klockan 15 kom en taxi och hämtade mig för vidare transport till Rix FM:s studio på Ringvägen och för att inte slösa bort tid hade jag med bärbara datorn i bilen och jobbade vidare med boken, både dit och tillbaka.

I entrén hämtades jag av värdinnan Kajsa Mellgren som en gång jobbat på Z TV och vi kunde prata lite tidiga minnen därifrån, även om mina var betydlig tidigare än hennes då jag var med i några program riktigt tidigt i kanalens historia.

I studion väntade alltid trevliga och proffsiga Martina Thun och så brände vi av tre segment med låtar emellan där vi pratade om Felix Herngrens ufodokumentär, det som händer i USA och om min kommande bok. Ni kan lyssna på sändningen här.

När direktsändningen var slut blev det taxi hem igen, men den här gången hann jag jobba ännu mer med boken eftersom det var stopp i en tunnel där det hänt en olycka och chauffören fick ta en ordentlig omväg.

Hemma blev det kvällsmat sedan Markus jobbat vidare med städningen ytterligare några timmar. Jag tror aldrig att vi har fått lika bra städat av någon annan någon gång! Niklas ringde från Bryssel där han varit på studiebesök och sedan hamnade jag framför datorn igen medan Markus och Anneli tittade på ett naturprogram. Till slut hade jag klarat av att skriva igenom 39 av 43 kapitel. Inte så illa men en del återstår alltså.

Sedan blev det sängen före midnatt. Markus satt kvar vid teven då han bestämt sig för att sova över här i natt.

Loading