Artikelskrivande och UFO-Aktuelltjobb

Vid datorn igen.

Det blev ännu en dag vid datorn, i dag med fokus på UFO-Aktuellt där jag jobbar med ett par artiklar just nu. Något som innebär att jag också lyssnar på intervjuer jag gjorde under resan i USA i förra veckan. Så det har varit mycket lurarna på i dag.

Men förmiddagen gick åt till att skriva en artikel till Historiska brott & mysterier som kommer att publiceras i nummer 2 av tidskriften nästa år. Så pass långt i förväg ligger den med manuslämningen.

En tredje sak har jag också jobbat med och det är att ta fram ett bildspel från USA-resan som jag tänkte visa för de som kommer till UFO-Sveriges styrelsemöte i morgon, alltså för de som kommer att närvara fysiskt.

Pratade en stund med Mats som håller ordning på UFO-Sveriges kansli också. Skönt att höra att hans höftledsoperation nu inte är mer än ett par veckor bort. Mats kommer inte på mötet i morgon utan är med via Zoom, bara för att vara säker på att inte smittas av några baciller före operationen. Klokt.

Nästa läsprojekt.

När det gäller UFO-Aktuellt har jag skrivit några recensioner också och fortsatt att läsa i ”Interstellar” av Avi Loeb som också den ska få en recension. Och så fick jag en ny bok från Natur & Kultur som jag beställt för recension, geologen Magnus Ivarssons ”Exit jorden – om livets förutsättningar i rymden” som jag ser fram emot att läsa.

Då Anneli dök upp framåt eftermiddagen hade det snöat lätt ett tag och nu är det vitt på både gatan och trottoaren. Vi tog tag i att laga köttfärssås till i morgon då jag tänker bjuda på spaghetti med köttfärsås till de som kommer på mötet. Till oss själva fixade vi ryggbiff med kappa till kvällsmat innan vi tittade på ”På spåret” där vi med duoappens hjälp fick ihop 44 poäng och hamnade bland de tusen bästa i landet.

Under dagen fick jag också en förfrågan om att vara med i radio i nästa vecka och den tackade jag ja till. Intervjun blir på telefon så jag slipper åka fram och tillbaka till stan vilket spar tid.

Klockan 23.15 var jag klar med bildspelet till i morgon. Då hade Anneli somnat för länge sedan.

Loading