Snöskottning, radiointervju och UFO-Aktuellt

Anneli ger snön en kamp.

Klockan 08.40 var jag med i en direktsänd intervju i Rockklassiker med Jonas Nilsson och övriga. Jonas har intervjuat mig otaliga gånger under åren och det är alltid kul att prata med honom, rapp och lite bitsk. Vi pratade i alla fall om ufo och om min kommande bok plus lite USA givetvis.

Under förmiddagen satt jag och jobbade med en artikel för UFO-Aktuellt med avbrott för lunch. Och snöskottning. När Anneli kom hem från simningen gav vi oss ut och röjde uppfarten från nedramlade flingor och från den vall som snösvängen ordnat åt oss under gårdagskvällen. Vi tog oss en tur till Elgiganten för att fixa en julklapp också.

Jag hade hoppats hinna förbereda mitt föredrag som jag ska hålla i morgon kväll men så blev det inte. Istället var det UFO-Aktuellt i fokus och så körde jag Anneli till Kärrtorp vilket tog 90 minuter. Massor av trafik och rätt igenom hela stan. Hon skulle på ett möte med Qrage vilket lät trevligt. I vilket fall tog det mig dryga timmen hem också och på det får vi lägga ett stopp på Skälby pizzeria där jag köpte en capricciosa som blev min kvällsmat innan jag åter hamnade framför datorn och jobbade vidare med tidningen.

På förmiddagen ringde jag också till vännerna Berit och Niclas för att gratulera em lite retroaktivt på deras födelsedagar. Bättre sent än aldrig tänkte jag. Jag har haft lite för mycket att göra i höst så just den här formen av gratulerande har jag misskött. Inte bra.

23.30 var Anneli tillbaka hemma och då skickade jag också iväg UFO-Aktuellt för korr till Stefan. Bara en artikel saknades då och den får jag fixa i morgon. Hängde lite tvätt och sedan var det sängen med Avi Loebs bok som jag läste ut.

Loading