Dubbla poddar och massor av snö

Under inspelningen av Framgångspodden.

Förmiddagen inleddes med att jag intervjuades av Lo från programmet Lilla studion i webbradion All radio. Han ringde upp vid 10 och sedan pratade vi i 25 minuter om ufo i alla dessa former, min nya bok och den kommande dokumentärserien.

Utanför föll snön tungt och fortsatte göra så under en stor del av dagen. När plogbilen kom framåt kvällen var det minst sagt behövligt. Fast den egna uppfarten får vi ju fixa själva. Ringde till DN också för att ordna login på DN.se. Fick snabb hjälp och skönt att den saken är fixad.

Anneli sopar bilen.

Markus var kvar hemma efter att vi hämtat honom på Arlanda i natt och efter att ha ätit frukost hjälpte han Anneli att baka pepparkakor medan jag satt och jobbade med UFO-Aktuellt nummer 4.

Markus fixar pepparkakor.

Strax efter 12 körde Anneli mig till Barkarby station så att jag kunde fortsätta in till centrum och Kungsgatan där jag hade tid för poddintervju 13.30. Resan går ju snabbt men jag hann i alla fall läsa en del till i Avi Loebs bok ”Interstellar”.

Podden som jag intervjuades för heter Framgångspodden med Alexander Pärleros som programledare. En hel massa intressanta personer har intervjuats i podden och bland de senaste. är Håkan Juholt, Mats Qviberg och Lasse Holm.

Jag satt alltså i en liten studio på Convendum (ett företagshotell) medan Alexander satt i Marbella. Vi pratade någon timme med fokus på ufo men också en hel del om rymden och astronomi. Jag gav studiopersonalen var sin UFO-Aktuellt och ett exemplar av min bok om AFU.

Sedan bar det hem men först gick jag över gatan till Max och köpte en ostburgare. I samma lokaler som Sveriges första McDonald’s en gång låg och där jag som ung på 70-talet gick in för att uppleva detta amerikanska mirakel!

Färdiga.

Det blev tunnelbana till Johannelund i Vinsta där Anneli mötte upp på Coop så att vi kunde veckohandla. Det gick ganska snabbt eftersom det inte var så många i butiken den här tisdagen. När vagnen var lastad tog jag en bild och skickade till Rickard, som vet att jag älskar ostbågar, och som ni kan se ser det ut som om vi bara handlat sådana! Det gjorde vi inte.

Nöjda handlare.

Innan vi åkte hem föreslog jag ett besök på Läkarmissionens andrahandsbutik som ligger strax intill och där hittade jag ett Rosa pantern-album med Atlantistema, en bok om Star Trek som jag ville ha plus en Star Trek-film.

Under kvällen diskuterade jag olika projekt där AFU är inblandat med ufologer i Finland, England och USA. Jobbade också vidare med UFO-Aktuellt men tog en paus och tittade en stund på Champions League där jag fick se Isak göra mål för Newcastle.

Ringer Anders på AFU och berättar att David Marler har lyckats rädda Aprosamlingen i USA. Inte illa!

Men sedan blev det tidigt i säng, 23.30, för att läsa lite.

Loading