Revy i Brevens bruk med goda vänner

Scenen var liten.

Upp i hyfsad tid för att fixa ett ärende och ringa till Motordepån för att boka tid på måndag. Mest för att kolla vår konstrande backkamera men också för att fråga om de även lagade stenskott i rutan.

För det var precis ett sådant vi lyckades få på vägen till Örebro lite senare på förmiddagen. Så himla trist. Så här års är de svåra att undvika om man kör lika mycket bil som vi gör.

Pratade med Felix och John på vägen och blev inbokad på ännu inspelning som ska utgöra slutet på ufoserien. Jag kommer att få ett manusutkast under helgen som jag sedan ska komplettera och skriva om ifall det behövs.

Hela gänget.

Framme hos Åsa och Claes blev det korv med mos till lunch. De båda håller på att fixa om hela köket så det råder ett visst kaos i huset. Nu blev vi inte där så länge innan vi satte oss i deras bil och körde en timme till Brevens bruk där Peter Flack höll revy ”Mot ljusare tider”.

Lite äldre publik.

Det blev två och en halv timmes riktigt bra underhållning och jag kan bara rekommendera alla att ta sig till Breven och titta på revyn. Men herregud, åldern på oss som var där var dyster. Inte en person under 60 år…

När det bar hem hamnade vi bakom en buss med pensionärer från Värmland så resan längs småvägar och mindre större vägar gick långsamt hemåt där Anneli och Claes stannade för att handla medan jag och Åsa gick hem och började med maten.

Skumpa.

När vi alla var samlade satte vi oss i soffan och drack ett par glas Nicolas Brobergiére som visade sig vara en riktigt bra champagne innan vi flyttade till matbordet för en utmärkt supé framåt 21, och där satt till efter midnatt.

Jag stack emellan med att hjälpa Stefan som inte kunnat öppna ett par zippade filer som jag mejlade över till honom igen, nu i uppackat skick.

Loading