Snart är boken här!

Nu vet jag vad min nya bok kommer att kosta att köpa om ni beställer den via mig: 228 kronor inklusive porto. Och många av har fått ett mejl om detta. Men jag behöver veta hur många böcker jag ska ta hem så om ni tänker köpa den, betala gärna så snart ni kan.

Boken kommer till bokförlaget Semics lager den 29 februari och når mig någon vecka senare, först då kan jag börja skicka ut den. Då måste jag hinna frankera och paketera böckerna också.

Trots att den inte nått bokhandeln än har Bibliotekstjänsts lektör Daniel Gustavsson hunnit skriva en recension av den som ni kan läsa en del av här:

”I över 50 år har Svahn träffat och talat med ögonvittnen till olika varianter av närkontakt med utomjordiska händelser, både i Sverige och i andra delar av världen. I den här gedigna boken presenterar han många av de händelser som är svåra att hitta andra icke-övernaturliga orsaker bakom. /…/ I vanlig ordning gällande Clas Svahn är boken välskriven. Oavsett om man tror på övernaturliga fenomen eller bara gillar dem ur ett populärkulturellt perspektiv är detta en mycket läsvärd och intressant bok. Helhetsbetyg: 4.”

Boken är på 463 sidor. För att få boken hem till er kan ni sätta in 228 kronor på:

Mitt Swish: 0706201148

Eller mitt PayPal: clas.svahn[at]gmail.com

Om ni vill lägga till några kronor går överskottet oavkortat till AFU, vårt fina arkiv. Och vi behöver verkligen varje krona.

Det är NÖDVÄNDIGT att ni skriver ert namn och er adress. Även om ni har skickat dessa uppgifter till mig tidigare. Annars får jag väldigt svårt att veta vem som har betalat och vart jag ska skicka boken.

Om ni har problem med att få dit adressuppgifterna så ta en skärmdump på insättningen och mejla mig kopian samt era adressuppgifter.

Ni som vill ha fler än en bok behöver inte ange det eftersom jag får räkna ut det själv!

Om ni vill stödja AFU (Archives for the unexplained) får ni väldigt gärna lägga på någon liten slant – många har redan gjort det, tack! Vi är världens största arkiv om det okända men vi har verkligen inte världens bästa ekonomi. Och snart ska vi flytta till nya lokaler – om vi har råd! Allt överskott från den här försäljningen går till AFU.

Här hittar ni en innehållsförteckning:

Under dagen blev det lite UFO-Sverigeaktiviteter med ett FuF-möte, alltså ett möte med 21 av föreningens fältundersökare där vi gick igen de senaste rapporterna och de fall som undersökts sedan förra mötet.

FuF-mötet som leds av Mikael Karlsson.

Det blev ett bra möte som varade en timme i vanlig ordning och vi fick diskutera flera pågående och avslutade utredningar. Mikael själv håller på med ett spännande fall från Skåne med över 100 vittnen, om allt visar sig stämma.

Poddintervjuad.

45 minuter efter avslutat möte blev jag intervjuad i en timme för en podd. Den här gången för Bubkes. Tjejen som intervjuade var intresserad och nyfiken men hade kanske inte tänkt igenom sina frågor riktigt. Men det blev bra i slutändan ändå.

Ett glatt middagsgäng.

Vid 16 dök Markus upp och sedan Niklas eftersom vi hade bjudit dem på middag. Det blev entrecôte med båtpotatis och ett gott vin. Riktigt trevligt att få hem pojkarna som vanligt.

Eftersom jag missade det mesta av de svenska skidskyttedamernas silver tittade jag på slutminuterna i repris och när de svenska herrarna tog guld var det en så stor överraskning att vi inte ens hade på teven. Otroligt! Och i båda loppen klappade de norska sista sträckornas skyttar igenom fullständigt.

Markus blev köttchef och stekte dem perfekt.

Vi tittade faktiskt en stund på Melodifestivalen också eftersom Niklas slog på den. Uselt. Samtidigt var det inga svårigheter för oss att gissa rätt på vilka två som skulle gå till final. Men inga av låtarna kommer att ha en chans i Eurovision om de skulle vinna finalen.

Vi satte oss i soffan direkt efter att ha vi ätit lite god ost och framför teven fortsatte vi med glass och frukt och tittade på ”Hundraettåringen som smet från notan och försvann” som vi alla sett förut men som jag fick med från FLX i fredags. det är ju Felix Herngren och hans bror Måns som gjort filmen och den är fortfarande riktigt bra.

Grabbarna bor över i sina gamla rum så det blir gemensam frukost i morgon. I säng vid midnatt.

Loading