Träffar Christina och registrerar namn

På Gunnarsons.

Pojkarna sov över natt i sina gamla pojkrum så det blev frukost hemma innan en kamrat till Anneli kom och jag körde Markus hem till sig och tjejerna till Ikea där de hade några ärenden.

Niklas följde med mig i bilen in till Söder (för att ta tunnelbanan hem) där jag hade ett möte med Ebbe Schöns livskamrat Christina hade stämt träff med mig. Gunnarsons som vanligt och spikat som vanligt. Men vi hittade i alla fall ett bord för fyra eftersom två väninnor till Christina också var med.

Christina med en av de böcker jag saknat.

Christina hade med sig två böcker som jag saknade av Ebbe plus några inramade bilder på honom. Jag hade med en kasse med andra foton som Christina gav mig när vi senast sågs och nu hade jag skrivit på dem på baksidan så att hon skulle få datum och plats för när fotona var tagna. Några fick vi behålla för AFU.

Vi fikade och pratade en timme innan jag tog bilen tillbaka hem för att titta lite på skidskyttet (som gick åt pipsvängen i dag) men också för att jag försökte ta reda på grundkällan till det citat som ni kan se i början av ”UFO Sweden”-filmen.

Citatet som är värt att lägga på minnet.

Eftersom filmen nu ska ut på den amerikanska marknaden ville Crazy Pictures ha koll på ursprungscitatet och med hjälp EuroUFO-listan och Wim van Utrecht och Johan Gustavsson så hittades det. Bra med internationellt samarbete.

På tal om det så har jag också fortsatt hjälpa Mufon med fall till deras världskarta men mesta ufotiden i dag har gått åt till att registrera alla som vill köpa min nya bok. Nu har jag gjort en lista på adresser men det fortsätter ramla in fler.

Efter kvällsmaten tittade jag och Anneli på ”Mästarnas mästare” innan jag fortsatte jobba vid datorn men sedan blev det sängen 22.45.

Loading