SF-besök och Claes och Åsa på mat

Lasse med Andreas Jemns förra bok.

Anneli jobbade på med att olja in stolarna på verandan och jag satte nya möbeltassar på dem som tappats bort sedan sist. Varmt och skönt i dag också och det har börjat likna sommar. Anneli jobbade på bra och nu återstår bara bordet och någon enstaka stol.

Stolsjobb.

Men jag tillbringade en stund vid datorn under förmiddagen. Letade upp tio bilder som Skol-Film behövde till sin redigering och så mejlade jag dem till klipparen. Det ska bli en 13 minuters ufofilm som kommer att visas i skolor runt hela landet. Kul att få vara en del av den!

Efter lunch tog jag bilen in till Stockholms science fiction-antikvariat och pratade bort en stund med Lasse och sålde några kassar böcker till AFU:s fromma. Min journalistkollega Andreas Jemn hade sett till så att ett exemplar av hans förra bok ”Tomten kom aldrig till Fjällforsen” låg och väntade på mig där. Ett stort tack till Andreas!

Mellanlandning innan det bar av till Arlanda.

Hemma igen var det bara att börja förbereda grillen eftersom Claes och Åsa var på ingång från Örebro för att hämta sin dotter Clara som kom hem från USA i dag. Det blev hamburgare med tillbehör.

Har också jobbat vidare på mitt kommande föredrag här i Stockholm men där återstår en del att göra. Det får bli morgondagens huvuduppgift. Sedan har jag också kvar mina föredrag som ska hållas efter riksstämman då det blir Ufo-Expo i Jönköping.

Tittade på Slovakien–Polen medan jag klistrade in en drös artiklar som blivit liggande. Där har jag verkligen slarvat de senaste månaderna så det var behövligt. Att hålla ordning på sitt klipparkiv är viktigt eftersom jag utnyttjar det väldigt mycket och att det är en bra källa till information. Lite svårt att få plats med fler pärmar bara…

När det blev kväll gick Anneli in och bokade ett rum på vårt stamhotell i Norrköping, Elite Grand Hotel, eftersom vi har två möten två dagar efter varandra i juni där då. Båda handlar om AFU:s framtid och den flytt som vi hoppas kunna göra.

Mer kommer.

Loading