Till Jönköping och bygger utställning

Nöjda med jobbet.

Det börjar i morgon men i dag är vi på plats i Jönköping för att bygga utställningen inför lördagens Ufo-Expo. Färden startade klockan 10 för att stanna till på AFU i Norrköping där vi och en skara andra UFO-Sverigemedarbetare lastade utställningen i några bilar och sedan fortsatte söder ut med mig och Anneli plus Carl-Anton och Roger i vår bil.

Ska allt få plats i vanen? Japp!

Carin och Robert Taxing hade ställt upp med sin lite större van som gjorde att vi fick plats med hela utställningen och alla böcker och tidningar där vilket gjorde allt så mycket lättare. Det tog oss en timma att packa i Norrköping där Tobias sett till att allt fanns på plats i två av AFU:s lokaler.

Nöjda packare.

På vägen ner stannade vi till på McD vid Skärblackaavfarten men sedan var det raka spåret till Per Brahe-gymnasiet där vi i morgon ska hålla vårt sedvanliga årsmöte, riksstämman, där en styrelse väljs och ekonomin spikas. Och klockan 12 slår vi upp portarna för allmänheten också. Välkomna!

Thomas C, Kenth och Thomas M jobbar med rollupper.

Jimmy Beris, som ligger bakom det mesta när det gäller våra lokaler på gymnasieskolan var på plats redan vid 15 och när jag hoppade av där hade klockan blivit strax före 16. Anneli åkte till hotellet tillsammans med Carl-Anton och Roger medan jag, Jimmy och Tomas C, som rest dit från Norrköping som UFO-Sverigevolontär (snyggt!), började planera, flytta på möbler och kontrollera tekniken i den jättestora aulan som vi aldrig kommer att fylla. Enorm.

Sedan kom bilen med Thomas M, Kenth och Johan och då kunde vi jobba vidare i de två lokaler vi har tillgång till och trettio minuter senare var Taxings på plats och allt kunde bäras upp till andra våningen och byggandet av utställningen kunde ta fart på riktigt.

Förutom en massa rollupper visar vi filmer på tre tevemonitorer och en dator och så har vi våra fantastiska modeller som alla älskar att titta på.

Undertecknad intervjua i P4 Jönköping.

Strax efter 16 dök också lokalradion upp och intervjuade mig i direktsändning och nu är det bara att hoppas att riktigt många lyssnade. Ni kan lyssna på inslaget 1,17 in i programmet.

Strax efter 18 kom så Rickard raka vägen från jobbet med sin bil lastad med godis, korv och dryck som ska säljas i morgon och sedan var det bara att softa lite på hotellet innan vi avgick i samlad tropp mot restaurangen Indiska Köket på Kapellgatan 15. Gott var det och trevligt att sitta där ett par timmar.

När vi var klara gick vi till hotellet för att ta något i baren och summera dagen. Rickard, Victoria, Mats och Mikael K körde till Äpplehult för att bo där över natt. Men vid 23 var det dags att törna in. Då hade också Fred A anslutit som kom med tåg och buss direkt från jobbet i Stockholm.

I morgon smäller det!

I väntan på maten.
Och vi har redan fått.
Nästan klara.

Loading