Badminton och AFU-möte

Möte på Zoom.

Sov till 08 vilket var länge i min värld. Sedan blev det mejlskrivande och lite jobb med boken innan det var dags för Stefan att hämta mig för en badmintonomgång. Anneli hade vår bil till en golfrunda.

Det blev en spännande och jämn match där jag bland annat räddade en boll där jag fick slänga mig på golvet (pang!) för att inte vricka foten men faktiskt lyckades få den över nät och till med vinna den. Och matchen gick min väg efter en hel del svängningar hit och dit som vanligt: 14–16, 15–12, 15–13 talar sitt tydliga språk.

Hemma hann jag inte äta lunch eftersom det var digitalt möte med Brakeley och Hyresbostäder om AFU:s framtida flytt och hur vi ska få pengar till den. Efter mötet fortsatte vi med ett möte enbart med Hyresbostäder och efter det mötet ett möte mellan oss tre på AFU.

Till slut hann jag stoppa in en färdigpizza i ugnen och äta den vid 14.30-tiden. Då ringde Peo Wärring och ville prata lite men jag bad att få återkomma till efter maten. Och det gick bra.

I handlartagen.

Innan eftermiddagen var slut åkte jag och Anneli till Coop för att veckohandla. Ingen riktig storhandling men vi fick med det mesta (även om en del glömdes bort märkte vi när vi kom hem).

När vi ätit kvällsmat i form av Annelis goda kycklingfiléer satte jag mig vid datorn mest hela kvällen för att jobba med boken. Fokus nu var att gå igenom källorna och fotnötterna, se till att de kom bort från texten och hamnade i ett särskilt dokument. Under arbetet med boken får källorna ligga med i den löpande texten där de hör samman med själva texten, allt för att kunna flytta om allt utan att behöva numrera om och stöka.

Men nu har jag kommit till den punkt då inga textavsnitt ska flyttas utan bara putsas på så då åkte källorna till en placering sist i boken. Men detta tog längre tid än vad jag hade trott. Trots flera timmars arbete hann jag bara tolv kapitel innan det blev dags för sängen.

Har också skrivit några brev som blivit försummade och fått iväg dem på lådan. Hjälpte också vännen Håkan B med en del bilder från mina bloggar som han frågat om. Ringde också Bibliotekstjänst och pratade med lektörsavdelningen och Safe Album och beställde lite fler insticksfickor till mina helsaker.

I säng en bra stund efter midnatt sedan jag bokats in på ett Zoommöte med en Mufongrupp i USA i mitten av januari nästa år. Läste en stund i min Arthur Conan Doyle-bok innan det blev natt.

Loading