Bokjobb mest hela dagen

Framtidens tåg enligt Teknik för alla 1945.

I dag skulle jag ha lämnat manus till min nya bok men min redaktör gav mig lite respit eftersom han planerade för ett par veckors semester. Så jag har använt den extra tiden till att läsa igenom allt ordentligt och hittills har jag hunnit beta av 10 av de 33 kapitlen.

Så mycket har det faktiskt inte blivit gjort förutom lite jobb med att klistra in artiklar som jag hittat i Levande livet och i Teknik för alla i går. Rätt mycket intressant och kul, inte minst hur man såg på rymdfärder på 1940-talet. Eller hur man såg på framtiden rent generellt, som ni kan se på klippet här ovan.

Det var ingen tvekan om att tekniken skulle lösa det mesta, om inte allt, och att antalet ingenjörer bara skulle fortsätta växa.

Anneli har varit borta en del för att hjälpa en kamrat så jag åt lite rester till lunch men sedan blev det gemensam middag. Och därefter fortsatte jag att jobba med boken.

Pratade med vännen Arne i Skåne som lovade dyka upp på UFO-Sveriges möte i Malmö den 15 september och där är det snart fullt nu. Vi har bara 50 platser att erbjuda.

Jag avslutade kvällen med en ny bok eftersom Conan Doyle-boken är utläst. Nu är det en bok om den mystiske Thomas Townsend Brown som trodde sig ha upptäckt ett fält som skapade antigravitation.

Loading