UFO-Aktuellt hela dagen och möte

Zoommöte med Sundsvallsgruppen.

Klockan 19 höll Johan Gustavsson och jag ett möte med Malin och Anders i Sundsvallsgruppen eftersom Johan vill att de ska knacka dörr för att få in mer information om en händelse nära Matfors den 6 juni 2017. En observation med två vittnen och dessutom med ett tydligt radarutslag.

Men föremålet, som flög utan transponder, försvinner från skärmen öster om Matfors där det ser ut att gå ned för landning. Frågan är bara var. Det finns inget flygfält där, bara mindre vägar och sjöar.

Förhoppningen är att kunna hitta något vittne som kan minas detta, eftersom det sannolikt var en ganska speciell händelse.

Själv har jag ägnat nästan hela dagen åt att skriva artiklar och att redigera texter till nästa nummer av UFO-Aktuellt. Dessutom bad jag Malin att bygga på en artikel som jag börjat på. Den kommer att platsa bra i tidningen.

Har också fortsatt putsa på nya boken och pratat med min redaktör som vill ha manus och bilder på tisdag. Och det ska han få.

Pratade också med Cilla på Semic som är nere och jobbar på Bokmässan som inleddes i dag. Och hon skickade en fin bild på hur min bok exponeras i deras monter. Fint!

Färdigfylld.

Själva har vi här hemma packat bilen full med böcker som ska lämnas av på Böckernas hus i Tidan på vägen ned i morgon. Så det lättade lite i garaget. Lite.

Och tro det heller inte. Hittade ännu en bok som ska in i min kommande ”800 böcker om ufo” så där återfinns nu 813 titlar varav 94 är nya sedan ”700 böcker om ufo kom” 2022.

Har också pratat med Albin på Crazy Pictures för att uppdatera mig lite om vad som händer på deras front. Och med Johanna på Arbetets museum som konstaterade att utställningen ”UFO Norrköping” går så himla bra att hon vill förlänga den ytterligare en tid. En officiell förfrågan kommer till oss inom kort. En bra bit över 100 000 besökare hittills är en makalös siffra.

I dag publicerade Expressen sin intervju med mig, den som gjordes tidigare i veckan. Ni kan se den här. Och vill ni läsa om hur en amatör lyckades fotografera ett hemligt kinesiskt rymdflygplan som ligger i en bana runt jorden så kan ni göra det här. Rätt häftigt!

Inte världens mest informativa annons när Viksjö ska informera om Markus.

Framåt kvällen pratade vi med Niklas (som varit ledig i veckan) och Markus (som nu byter jobb till Viksjö GK). Fast man blir ju lite betänksam när Viksjö dels stavar Markus namn fel, vänder hans bild spegelvänd och inte berättar vad det är för jobb han ska börja på. Inte särskilt proffsigt. Nå, båda grabbarna beställde böcker som vi ska köpa till dem under Bokmässan.

Sedan packade också jag. Anneli var färdig med sin väska sedan länge. I säng efter 23 eftersom det blir tidig uppstigning i morgon.

Loading