Kursjobb och Norgebokning

Lite läsning som använts till kursen.

En ganska intensiv dag där det mesta har utspelat sig framför datorn förutom att jag och Anneli körde till Coop för att veckohandla, precis som vi försöker göra varje tisdag. Vi var också till fotobutiken i Viksjö för att lämna in den filmrulle som Anneli hittat i en kamera som tillhört hennes mamma. Blir klar på fredag.

Annars har jag suttit och jobbat med schemat för fältundersökarkursen (blev klart) och några av mina egna föredrag under kurshelgen (inte klara). Ett av dem kommer att handla om de verkligt svårförklarade ufofallen där det är svårt att se en enkel förklaring. Bland annat har jag slitit med att förstå hur man ska använda iMovie på bästa sätt för att klippa några sekvenser ur längre intervjuer som jag har gjort med vittnen. Suck!

Med Anneli vid tangentbordet bokade jag också flyg till Oslo tur och retur då jag ska dit och hålla ett föredrag. Fick dessutom en förfrågan om att prata i mitten av februari nästa år, den här gången från en kommun i Mellansverige.

Över huvud taget fylls schemat på men det finns också tid för annat. För under dagen bokade vi in ett teaterbesök med Claes och Åsa från Örebro och en middag med Ylva och vännen Tomas som vi inte har sett på länge.

Hamburgerdressing, tomat, lök, stekt ägg, burgare, ketchup, sallad och gurkmajonnäs mellan ett par bröd.

Till kvällen blev det goda burgare som inte var så lätta att gapa över som ni kan se på bilden ovan.

Under dagen körde Kenneth Revland och Thomas Michanek nummer 3 av UFO-Aktuellt till posten som äntligen fått ordning på sitt i går icke fungerande bokningssystem. Skönt att den äntligen är på väg. Över 900 exemplar och nu närmare vi oss ett tusen.

Har också jobbat på med mitt föredrag som jag ska hålla på Mysteriummässan i Borås och fick dessutom ett samtal från vännen Magnus som bor just där och som kommer att dyka upp. Ska bli roligt att se hur många som kommer och lyssnar den här gången.

Mer kommer.

Loading