Till John Rimmer från Judith och Robert


Vi studsade upp klockan 07 i morse. Trodde vi. Istället hade vi båda glömt att ställa om våra telefonklockor till brittisk tid vilket innebar att jag bara fick sova fem timmar eftersom klockan i själva verket var 06… Frukost hos Hilary Evans och sedan iväg till John Rimmer med flera.

Besöket hos John och hans fru Judith blev precis lika trevligt som det brukar. Vi fick en ordentlig brittisk frukost med goda korvar och ägg och toast och sedan pratade vi någon timma. John hade samlat ihop lite tidskrifter och annat trots att vi egentligen inte hade raknat med att få något alls den här gången.

Nästa besök skulle bli hos Lionel Beer men han verkade ha glömt oss så vi la en lapp i hans låda efter att ha väntat två timmar i bilen utanför. Men eftersom solen sken och det var varmt och skönt sa gick det ingen nöd på oss.

Lionel ringde senare på kvällen och vi bokade in en ny tid för möte senare i veckan.

Kvällen har vi tillbringat hos Judith Jafaar och Robert Rosamund som båda varit ordföranden i BUFORA. Två mycket trevliga personer som delade vårt sätt att arbeta och se på ufofenomenet med kritiskt granskande ögon. Det var nästan skrämmande hur lika åsikter vi har och både jag och Håkan var klart imponerade över de bådas kunskaper.

Jag och Judith blev sittande i köket till framåt 02, vi jämförde fall och undersökningar som vi gjort och hittade rader av paralleller. Judith tankade också över en kurs för fältundersökare som hade hade i sin dator till min.

Sedan tillbringade jag och Håkan natten i deras fina hus. Sannolikt ett av de finaste vi besökt under våra många resor till England.

John Rimmer.

Loading