Glastonbury och Robert Moore


Efter en rejäl frukost hemma hos John och Dawn åker vi söderut mot Bristol och en liten ort utanför där Robert Moore bor. Robert har gjort till sin grej att skanna tidskrifter och nu hämtar vi ett stort antal sådana som han skannat klart.

På vägen äter vi en god middag på en pub, något vi inte alltid hunnit med under tidigare resor.

När vi är klara hos Robert stannar vi till i Glastonbury för att titta på den berömda ruinkyrkan och Glastonbury Tor, som ligger helt fantastiskt på en alldeles grön kulle, dit jag klättrar upp medan Håkan väljer att avvakta i bilen efter att ha spanat in kullen från marknivå. Häftig stad med rätt många new age-människor vid sevärdheterna liksom uppe vid tornet.

Stonehenge ligger på vägen mot London dit vi måste ta oss för att tömma bilen. Halva tiden har gått men hela bilen (nästan) är redan full. Så i natt ska vi bo hos Hilary Evans igen och lasta av vår last i ett av hans rum. Men Stonehenge hade precis stängt när vi kom fram så vi fick nöja oss med att titta på de berömda stenarna genom bilfönstret när vi susade förbi. Synd, det var länge sedan jag var inne och tittade på dem.

London och Hilary (som sover) når vi 22.30. Parkerar på hans gård och lastar ur allt vi har. Tar en öl och skriver lite. Men nu är vi trötta och ska sova.

Glastonbury Tor.

Loading