Dagsarkiv: 25 februari 2019

Rutlagning och annan lagning


I more flög Markus till Halmstad för att stanna där i två veckor, något som ingår i hans utbildning. Så hela klassen är där. Det blir golf och en del prov. Tror säkert att han får några fina veckor.

Själv lyckades jag slippa undan att köra honom till Bromma, vilket var skönt eftersom det var tidigt, men fick i alla fall gå upp efter 09 för att köra först till Ryds och se till så att vindrutan lagades och sedan till Motordepån eftersom lampan till vänster fram fortfarande lyste.

Där blev domen att det var sensorn som gått sönder vilket kostade 800 kronor att fixa.

På jobbet upptäckte en arbetskamrat att Niklas var intervjuad i Aftonbladet Söndag i går. Intervjun handlade om vilka böcker han läser just nu. Kul! Ni kan se en del av artikeln här ovan.

Själv skrev jag en blogg (vilket var längesedan sist) om en pastor i Sydafrika som påstår sig kunna återväcka döda. En film som församlingen lagt ut i dag ska visa just detta. När man ser filmen så undrar man återigen – hur naiva och godtrogna kan folk vara?

Fick ett tips från en vän i bokbranschen om att et programblad från Bob Dylans första spelning inför betalande publik kommer att bjudas ut i helgen. Pris: 45.000 kronor. Jag ringde och intervjuade säljaren och sedan skrev jag en artikel om det hela.

Eftersom bladet (ett vikt A4, ska bjudas ut på en antikvarisk bokmässa på lördag så kanske jag får möjlighet att se det själv då jag hoppas få tid att gå dit.

Rätt mycket att skriva under kvällen i övrigt också. Men mat blev det också – på Lilla Asien.

Kvällen slutade med att jag fick laga skallen också. Böjde mig ned för att städa lite på golvet (en tappad nöt) och slog då huvudet i en bordskant så det small ordentligt. Blod och en ordentlig reva.

Tur att jag hann ta bilden som ska vara till min ackrediteringsansökan för Eurovision en timma tidigare. Nu sitter jag här med ett stort plåster och bultande huvudvärk.

Pastorn återuppväcker ”en död”.

285 total views, no views today