Dagsarkiv: 21 oktober 2019

Amerikansk poddintervju och badminton


Mellan klockan 15 och 16 i dag blev jag intervjuad av den amerikanska podden ”The X Files Network” som fokuserade på två saker: spökraketerna och AFU. Man kan också säga att jag fick prata en del om mig själv och min bakgrund plus om boken om AFU – ”Verklighetens Arkiv X”.

Det blev en bra och seriös intervju där reportern var väl insatt hur jag tänker och arbetar och vi pratade på i 50 minuter som är den längden podden ska få. När den väl läggs ut, och det dröjer ett par veckor, så kommer de omkring 170.000 besökarna på sajten där podden ligger att få läsa om boken och kunna klicka på länken till AFU Shop för att köpa den där.

Innan dagen kom så långt hängde jag tvätt och sorterade in bilder från helgens kurs. Jag hade egentligen tänkt lägga upp några fler i mina bloggar från kursen men det hann jag aldrig. Får ta det en annan dag.

Fick ett positivt mejl från ufologen Björn Borg i Finland som ska donera 13 banakartonger vhs-inspelningar till AFU. Nu hade man lyckats laga hissen i hans hus vilket gör det möjligt att få ned dem till hans kamrats bil så att han kan ta med dem till Stockholm på onsdag.

Eftersom jag hade väntat mig leveransen redan i förra veckan så hade jag bokat tid för service på bilen den dagen men efter badmintonen i dag åkte jag till Motordepån och bokade om tiden, ifall att. Ett grepp som nu alltså visade sig bra.

Badminton, ja. Det var tre veckor sedan nu och jag var lite orolig för hur mina stumma föredragsben skulle klara en match efter att ha stått upp nästan hela helgen. Men det gick bra. Eller hyfsat bra. Vi gjorde inte någon av våra mest minnesvärda matcher jag och Stefan och jag kan skatta min lyckliga stjärna att jag lyckades utjämna till 14-14 i matcher efter att ha spelat16-14, 11-15 och 15-11.

Det kändes riktigt bra i kroppen och lungorna efter matchen. Jag behöver de här genomkörarna.

Har tagit en stund med frimärkena jag fick av Ole och Carl-Anton i helgen också. Plockade in ett gäng som jag inte hade sedan tidigare, både svenska och rymdfrimärken från andra länder. Jag fick också en del Tintin-album som jag saknade av Carl-Anton som nu är registrerade på min samlarsida.

Lunchen i dag bestod av kebabrullar från Skälby Pizzeria för mig och Markus men när Anneli kom hem från frissan i kväll lagade han och jag blodpudding med bacon och potatisbullar som blev vår middag. Roligt att laga mat med pojken!

Sedan softade jag och Anneli i soffan med två avsnitt ”Stranger Things”. Drack en av de öl jag köpte med från Tyskland nyligen, en Engel Kellerbier Dunkel som inte var så mörk i smaken men något i färgen.

Lite läsning innan lampan släcktes. I morgon åker jag till AFU.

 313 total views,  1 views today