Dagsarkiv: 04 januari 2020

Star Wars och The Irishman


Mycket film i dag. Först ”Star Wars – The Rise of Skywalker” med Niklas och sedan fyllde vi soffan hemma och tittade på Netflixfilmen ”The Irishman”.

”Star Wars” var helt okej och jag gillade den även om nästan allt känns igen i någon form. Tycker trots det att de lyckades få till det och så var det givetvis roligt att titta på filmen tillsammans med Niklas.

När vi kom hem såg vi sista perioden och förlängningen där juniorkronorna fick stryk av Ryssland i VM-hockeyn. Synd att de vek ned sig så. Ingen verkade vilja ta några närkamper med ryssarna utan de sträckt hellre fram klubban (som sällan nådde) istället för att ta ett extra skär mot motståndaren. Och det var också en sådan ”insats” som gav ryssarna segermålet.

När Ylva dök upp så blev det trerätters som Anneli fixat. Gott rakt igenom! Det gick från sufflé via röding och potatismos till Barrys Cheescake med bär som vi åt framför teven eftersom ”The Irishman” alltså blev kvällens sofferbjudande. Lång, men det tycker jag aldrig är ett problem med en film om den inte är usel, och välspelad givetvis med Robert de Niro, Joe Pesci och Al Pacino.

En slö dag. Och trevlig! Nästa vecka drar jag igång en del aktiviteter och då blir det mera jobba för AFU och UFO-Sverige.

Ylva och Niklas på besök.

153 total views, no views today