Dagsarkiv: 18 januari 2020

Är det inte Venus så är det…


Att planeten Venus ställer till det på himlen just nu vet vi. Men i kväll fick jag bekräftat att det andra ”ljusfenomenet” som alltid ställer till det när det syns på himlen också lever och har hälsan.

För vid 23.30-tiden ringde en man från västra Sverige och berättade hur han såg ett starkt ljus i söder som blinkade i vitt och grönt och som verkade flyga. Efter några kontrollfrågor om var ljuset befann sig i förhållande till Orions bälte och en del annat så skickade jag honom en skärmdump (ovan) och så var vi överens om att det var stjärnan Sirius som han tittade på.

En förklaring till att många förvånas över Venus och Sirius just nu är givetvis det dåliga och mulna väder som hittills täckt himlen över stora delar av Sverige. Nu när det klarnar upp på sina håll lyser stjärnorna starkt mot den svarta himlen.

Den som vill ha bra koll kan använda sig av ”de tre vise männen”, alltså Orions bälte, som pekar rakt ned mot Sirius vilket ni kan se på bilden ur Starry Night här ovan.

Innan solen gick ned fick dagen en lugn start hemmavid där jag mest ägnade åt att hjälpa till med lunchen och att läsa ut ”Den märkligaste boken i världen” som jag nu kan skriva om. Den var bra hela vägen så jag rekommenderar den verkligheten.

Jag plåtade också av källorna som professorn i sociologi hade frågat efter ur min bok ”Koder krypton och dolda budskap”. Och så mejlade jag iväg dem till honom. Fem sidor som jag hoppas att han ska ha nytta av.

På jobbet intervjuade jag Chang Frick via mejl och gick vidare på de fejkade sms-meddelandena som han var med och skickade ut. Fick också i uppgift att skriva om Kinas ambassadör som nu åter kallas upp till UD (mer än 40 gånger nu) och tog hem en skriftlig kommentar från Ann Linde.

Det blev en del skrivet om Libanon, Australien och USA också. Plus en ny skjutning, den här gången vid Kungens kurva i Huddinge.

Har också diskuterat hur vi ska göra med de frågor som vi ställer till folk som vill gå med i UFO-Sveriges Facebookgrupp ”Allmänheten diskuterar…” eftersom så få verkligen svarar på dem. Nu testar vi att ta ned antalet frågor till en enda. Nämligen den som handlar om ifall man ställer upp och följer våra regler inom gruppen.

Gör man inte det så får man helt enkelt inte bli medlem.

Gick med Björn till Ewog och åt thaimat. Gott men kanske lite lite. Ute var det plusgrader och inte det minsta likt vinter.

Och så har myndigheterna misslyckats med att identifiera drönarna i Colorado så nu börjar experterna tala om masshysteri och social panik. Jag vet inte jag. Ska kika lite mer på detta i morgon, kanske blir en artikel.

206 total views, no views today