Dagsarkiv: 14 oktober 2021

Föredrag för Rotary

En del av Staffanstorps Rotaryklubb.

Vaknade vid 10 eftersom det blev väldigt sent i säng i natt, fick ju jobba när jag kommit hem. Men nu satte jag mig och fixade lite med en del fackliga ärenden samt lite annat av ufokaraktär innan det blev dags att hålla ett zoomföredrag för Rotaryklubben i Staffanstorp.

Det blev närmare 20 personer i publiken och efteråt var frågorna många. Och det var en nöjd publik. En av dem sa: ”Jag som inte trodde att det fanns något verkligt bakom ufoobservationerna men nu förstår jag att det gör det.”

Mitt fokus låg på militära observationer, både svenska och utländska, men som vanligt berättade jag även om AFU och UFO-Sverige.

Eftersom Anneli åkt på konferens och blir borta över natten så åt jag min lunch själv innan det var dags att ta bussen mot jobbet. Och jobbdagen blev inte helt oväntat ganska fokuserad på de norska morden.

Fick tag på en granne till den misstänkte 37-åringen och hon gav en mycket intressant bild av en person som utan tvekan har stora psykiska problem. En ensamvarg utan vänner som betedde sig skrämmande och udda. Om ni läser DN så läs gärna min intervju med den unga kvinnan.

Eftersom alla lajvchefer var antingen lediga eller sjuka så fick Mia hoppa in och vara det, vilket hon klarade alldeles utmärkt med stöd av Tobias och Björn när det gällde det tekniska. Själv kunde jag fortsätta ägna mig åt att skriva artiklar vilket jag gillar.

På Rosa.

Jag och Björn hann i alla fall gå till Rosa och äta ärtsoppa och pannkakor. Och även om jag inte brukar lägga ut matbilder i bloggen så tycker jag att det kan vara på sin plats i dag. det var en riktig festmåltid.

Framåt sena kvällen lugnade det mesta ber sig och vi kunde slå oss ned i röda sofforna och äta glass en liten stund. En fin tradition så här när vi slutar skiftet, vilket vi gör i dag. Åtminstone jag och Mia.

Efter 01 bar det hem med en trevlig chaufför som visade sig vara vän med en annan chaufför jag ofta åker med. Så det blev mycket prat på vägen.

Gud?

Och hemma satte jag mig en stund med mina frimärken och så gick jag igenom eposten där det låg en bild från Örjan Öberg i Kista som ni kan se här ovan. Örjan tycker att molnformationen visar Gud och visst ser den spännande ut! Det ljusa i mitten är givetvis månen.

I säng 03.

Loading