Till Hovenäset och Staffan och Gunilla

Glad över sina öronhängen.

Det blev en ovanlig frukost hemma hos Anders på morgonen då Anders hade bakat en tårta som han bjöd oss och framför allt Anneli på. För i dag fyller Anneli 64 år och det skulle vi fira! Min söta och underbara livskamrat som jag inte skulle klara mig en dag utan.

Som present fick hon ett par örhängen som hon själv hade valt ut.

Skål för Anneli.

Det blev en fin dag men med lite mulet väder så när vi sa hej till Anders, Mikael och Michael kunde jag och Anneli köra mot Hovenäset 40 minuter längre bort. Där väntade inte bara Staffan och Gunilla utan också deras dotter Annika och hennes lille son Ted. En söt och pigg liten kille som vi träffat en gång förut när han var riktigt liten.

Ted med mormor Gunilla och mamma Annika.

Dagen gick i firandets tecken. Vi var mest inne eftersom det regnade några timmar men vi hann i alla fall gå en ordentlig runda i samhället och köpa var sin Klings glass.

Ted ute på vift.

Det blev mycket pratande eftersom jag och Staffan har så många gemensamma minnen från DN-tiden. Och när middagen närmade sig hjälptes vi åt att fixa maten, gravad lax, räkor, stuvad potatis och en massa annat gott.

Anneli roar Ted.

Anneli fick en massa gratulationer på Facebook och en hel del telefonsamtal, bland annat från Markus och Niklas. Så firad blev hon.

Jag och Staffan.

Framåt midnatt tog dagen slut. Då hade jag också kommunicerat med en vän som drabbats av cancer och som nu bara har dagar kvar och med en annan vän utanför Örebro som tvingats åka till akuten riktigt sjuk. Där verkar allt ordna sig trots allt.

En bra dag för oss alla.

Loading