Covidfri och fortsatt skrivande

Nyinkommet.

När jag testade mig på morgonen så fick jag ett negativt utslag och är alltså fri från coronaeländet. Känns ju bra även om jag är fortsatt täppt i näsan, men det är typiskt för alla mina förkylningar genom åren att just näsan har svårt att släppa greppet om mig.

Negativt!

Detta gjorde i alla fall att jag vågade mig ut för att köpa just näsdroppar och hostmedicin ifall att den skulle komma tillbaka. Hade med en rabattkupong som Anneli sparat som skulle ge 20 procents rabatt men det visade sig att den gällde på ett annat apotek som hette nästan exakt likadant.

Kikade också in på Webhallen och köpte en kabel som vi behöver när vi håller medlemsmötet i Stockholm på söndag och sedan fortsatte jag att jobba med alla föredragen för att se till att de håller sig inom de givna tidsramarna. Hittade en rabattcheck på golvet i butiken som gällde för 18 kronors avdrag på Max så jag tog bilen dit och handlade lunch som jag sedan tog med mig hem.

Hemma i brevlådan låg ett kuvert med frimärkshelsaker med Star Wars- och Jules Vernes-motiv som jag köpt från min ”rymdlangare”. Fina! Ni kan se dem högst upp i bloggen där jag tyckte att de låg bättre än det lite sterila covidtestet.

Har haft en del kontakter med Lina som ska hålla i samtalet mellan mig och Olle Tholén på Crazy Pictures i dag och kommit överens om att jag inleder med några minuter om AFU. Så jag har tagit fram ett bildspel på några minuter om arkivet som jag mejlade till Albin Pettersson på Crazy som jag sedan pratade med på telefon så att allt skulle vara glasklart.

Vill ni komma och lyssna så är det gratis men biljetter måste köpas på Cnemas webbplats som ni hittar här.

Jag ska ju till Nyköpings stadsbibliotek den 24 november för att hålla föredrag och när jag pratade med dem i dag så hade en märklig person skrivit till dem undre falskt namn för att efterforska vissa saker om mig. Sjukt. Man undrar om folk inte har ett liv (alla har nog inte det).

Har också mejlat med Janet Bord i Wales som var vänlig nog att stödja AFU:s senaste insamling och hon skrev att vi kommer att få betydligt mer böcker, bilder och dokument nästa gång vi ses.

Har även haft kontakt Bruno från Schweiz och Edoardo från Italien om en del gemensamma ufoärenden.

Under dagen pratade jag och Greta på DN:s kulturavdelning igenom det lilla samtal som hon och jag ska ha på Bokmässan på torsdag. Det blir ju rätt kort men att synas på DN-scenen är alltid positivt.

Framåt sena eftermiddagen kom Anneli tillbaka från en bra konferens i Västerås och det var skönt att få hem henne igen. Vi fixade mat tillsammans och efter det såg vi på ”Tunna blå linjen” som fortsätter att vara bra. Precis i slutet ringde telefonen och det var ett litet nödläge på jobbet (skyddsombudsanknutet) så efter en kvarts samtal kunde vi se också den sista minuten.

Jo, jag vaknade ju 06 i morse efter fem timmars obruten sömn. Insåg att jag aldrig skulle kunna somna om så jag läste vidare i Jack Werners ”Ormen Friske” om det öde som mötte vikingaskeppet med samma namn sommaren 1950. En gåta till havs som jag känner kan intresserar mig.

Och boken är bra så jag fortsätter att läsa den i kväll innan jag släcker.

 163 total views,  1 views today