Tvättar, hjälper TV4 och fixar Eorinummer

Kom på posten i dag.

Det blev några tvättmaskiner och en del hängande under dagen men i övrigt har jag mest suttit framför datorn innan det var dags att gå till jobbet. Och tidigt vaknade jag eftersom Anneli glömt stänga av sin väckarklocka när hon gick upp.

Det mesta jobbet under förmiddagen har varit småsaker men som alla har tagit tid. Har bland annat sett till så att min Wikipediasida är uppdaterad, kollat så att den nya styrelsen har lagts upp på ufo.se och mejlat vår sekreterare Victoria om några saker.

När Fred hörde av sig om TV4-produktionen så svarade jag honom och kontaktade ett ufovittne som jag tror att de kan ha nytta av att intervjua. Skickade också kontaktuppgifter till forskare som jobbar med Hessdalenfenomenet.

Packade några kuvert med dokument och böcker som ska skickas ut också. Alltså mest lite kontorsnyttigheter.

Bra sajt!

Dagens bästa nyhet är annars att jag lyckades få ett så kallat brittiskt Eorinummer till AFU! Det kan låta kryptiskt och är det också men tack vare hjälp och tips från Jimmy Beris, nybliven styrelseledamot i UFO-Sverige, fick jag en länk till det brittiska skatteverkets sajt och där klickade jag mig under en kvart långsamt och noggrant fram.

Och se! Jag lyckades få ett nummer och kan nu använda detta för att få hem de fem pallarna från Schenker i London. För det är just detta nummer som de har frågat efter men som jag inte har kunnat ge dem. Vi får väl se i morgon. Men det känns som att bollen rullar nu.

På den långa listan hos det brittiska skatteverk fanns till och med en sifferkod som passade AFU: 91012 Archives activities.

När jag ätit lunch och fixade med tvätten var det bara att ta bussen och tunnelbanan till jobbet. I mitt postfack låg en ny bok om Sven Hedin och väntade, den ser jag verkligen fram emot att läsa eftersom den svenske upptäckaren och äventyraren fascinerar mig.

Som så ofta blev det mycket Ukrainaskrivande trots att det inte hände så mycket. Men ryska regimkritiska soldater gick in i Belgorodområdet och anföll. Och det väckte en hel del uppståndelse i Ryssland.

Eftersom sommaren närmar sig börjar de första vikarierna dyka upp och jag satte mig med Amanda en stund och gav henne lite goda råd om hur man jobbar med snabba nyheter, hur man hittar bra nyheter och hur man länkar. Alltid roligt att hjälpa en ny person med sådant som man själv kan.

Mat blev det i form av en ganska slaskig kebabrulle från Pizzeria Lilla Essingen. Brödet var uppblött på flera ställen vilket gjorde den svår att äta utan att tappa ut hela innehållet.

Min lilla film med Loreen tickar på och börjar närma sig 31 000 visningar. Vi får se om den kan hota Benjamin Ingrosso som har närmare 54 000 visningar. Vem vet.

Klockan 01 bar det hemåt. I morgon väntar en facklig heldag.

Loading