Fars dag med hela familjen

Tacosmiddag passade bra.

Har försökt att fixa undan en del saker innan jag åker bort i morgon, betalat några räkningar, skrivit lite till på boken (som jag hotade med i går), och så packat. Sent om sider.

Intresseanmälningarna från Facebook och via bloggen för min kommande bok har fortsatt att ramla in och är nu 80 stycken. En bra start.

Anneli har jobbat en del med att kratta löv medan jag alltså mest hållit mig inomhus. Nu har jag i alla fall fått med allt utom om en sak i min bok och den kan jag nog hinna med när jag kommer om nästa vecka. I dag byggde jag på kapitlet om Säkerhetspolisens arbete med ufo.

Tittade på andra halvlek i finalmötet mellan Malmö och Elfsborg. Några idioter till supportrar eldade och såg till att halvleken blev ordentligt försenad. Man undrar varför just vissa fobollssupportrar har fötts utan hjärna. Det händer ju aldrig i handboll eller ishockey.

Markus och Niklas.

Men dagens höjdpunkt var att få hem båda grabbarna på tacosmiddag. Det blir ju inte så ofta vi ses alla fyra och att äta tacos är ju lite som att resa tillbaka i tiden. Vi gillar det alla fyra och det är en högtidsstund.

Sedan satte vi oss och tittade på ”Ratatouille”, också det en liten tidsresa. Det var ett tag sedan vi såg den.

Niklas, som ska jobba tidigt i morgon, åkte hem till sitt medan Markus, som ska köra mig till flyget i morgon, stannade kvar över natten.

23.30 var det mesta packat men det får bli en regnrock också. Sent skickade John från FLX ett mess om att det kan bli regnigt i väster. Det går väl det också.

Loading