Rockklassiker

vinyl107jonasmm

Fick masa mig upp en bra stund före 09 för att åka in till DN-huset där jag bandade några minuters ufosnack för Rockklassiker (106,7 i Stockholm)  med Jonas och Anton. Ni kan se oss alla tre på bilden ovan. Vi pratade ufo i två gånger tre minuter ungefär med musik emellan och sedan blir det sändning klockan 08 i morgon. Vi pratade bland annat om rapporten från Odensbacken utanför Örebro i lördags och förhoppningsvis är det någon örebroare som rattar in 106,3 i morgon bitti och kanske har sett något som jag ge oss en ledtråd till vad det var för föremål familjen hörde och såg.

Det är alltid kul att käfta en stund med Jonas. Vi har gjort en hel del ufoinslag tidigare när han jobbade ihop med Lillemor på en annan kanal. Nu passade sidekicken Anton på att berätta om en egen ljudupplevelse som han upplevde när han var liten. Ett märkligt ljud som hördes utanför familjens fönster men som mamman inte kunde höra.

Hittade en artikel i dagens China Daily som sprider ytterligare ljus över den kinesiska ufoobservationen som stängde en flygplats den 7 juli. Om ni läser den så ser ni att de rikaste av de rika i Kina älskar att flyga sina privatplan trots att myndigheterna inte vill det. Helst flyger de utan tillstånd eftersom detta är svårt att få.  Långt ner i artikeln konstaterar reportern att det verkligen var ett privatplan som orsakade ufoalarmet på Xiaoshanflygplatsen.

Efter en tallrik spaghetti åkte jag tillbaka till samma hus som jag nyssens varit och spelat in radioinslaget i. Fast den här gången för att gå till min arbetsplats. Det blev en hel del smått och gott skrivet även i dag men jag började med en timmas skyddsombudsmöte. För jag är ju skyddsombud på DN:s redaktion sedan en tid. Inte ensamt, jag har två kollegor också.

Sedan har jag randat ett antal artiklar och en blogg som handlar om ett stort solutbrott härom dagen som nu kan resultera i norrsken. Kanske i natt. Kanske i morgon natt. Bara att spana! Läs gärna bloggen. Fast nu skriver folk i kommentatorsfältet att det är molnigt ute. Typiskt.

Loading