Sundsvall

sundsvall1010

Dagen har tillbringats i Sundsvall, närmare bestämt på hotell Knaust (trappan är fin) i ett av deras konferensrum. Vi drog från Stockholm vid 08 och efter lunch i Iggesund så kom vi till Sundsvall vid 12.30-snåret. Där har vi hållit planeringskonferens för UFO-Sverige under hela eftermiddagen och har haft fyra timmars givande samtal.

När vi kom till hotellet fick vi passera förbi horder av unga och hoppfulla tjejer som alla skulle in på ett slags fotoaudition för något slags sminkföretag. Det verkade som om samtliga Sundsvalls tonårstejer hade sökt sig hit. Vi som inte var lika aktuella för just den här fotosessionen vandrade vidare till Baronen där vår planeringskonferens skulle äga rum.

Där satt vi sedan mellan 14 och 18.30. Jocke, Leif, Pelle och Jmmy från Sundsvall och jag, Kaj, Simon, Tobias, Rickard och Håkan B från den sydligare delen av landet. Ni kan se alla minus mig själv på bilden ovan. Eftersom vi var sju från styrelsen så höll vi dessutom ett styrelsemöte men tyngdpunkten låg ändå på planeringskonferensdelen och rapportcentralens arbete.

Framåt 19 var vi tillbaka på vandrarhemmet, Sundsvall City Hostel, för en öl på rummet och lite sondering innan vi hittade någonstans att gå och äta, vilket blev Innergården 1891 bara något kvarter bort. En trevlig krog med bra mat dit Max Magnus Norman anslöt sig. Max Magnus är konstnär och har gjort mycket åt UFO-Sverige, inte minst under 90-talet. Jag beställde in en grillad chefrétoast som förrätt med lammfilé som huvudmål plus en Vildmarksöl, allt mycket bra.

Mätta och nöjda invaderade vi Håkan Blomqvists rum på en eftersittning. Mycket för att kolla      om det verkligen var sant att han hade fått en platt-teve och finare möbler än vi bara för att han klagade på att elementet inte fungerade och fick byta rum. Och det stämde mycket riktigt. Så där satt vi och ljög någon timma innan de flesta kände sig nöjda. Jag, Rickard och Tobias fortsatte pratet någon timma till på deras rum innan också jag kände att dagen varit väl lång.

Ett ljusskyggt gäng samlat utanför ”Innergården”: Rickard Andersson, Tobias Lindgren, Clas Svahn, Håkan Blomqvist, Kaj Hahne och Simon Vikström. Max Magnus Norman tog bilden.

sundsvallgangetmmn

Loading