Böckerna hus lever vidare

I dag fick jag höra av Daniel, som driver dödsboet efter sin far Lars Angshed, att Böckernas hus i Tidan inte kommer att stänga utan att det är klart att en lokal köpare i Tidan, Peter, tar över driften från och med i maj. En riktigt bra nyhet eftersom jag både köper och säljer böcker där. Fick också höra av Daniel att mitt gamla blogginlägg om att Böckernas hus skulle stänga kom upp högt i Googles sök och att många därför tror att det är nedlagt! Inte bra, så jag gick in och lade till ett PS plus att jag ändrade rubriken.

Har haft en del hemliga ärenden för mig i dag som jag inte vågar nämna om en viss person i familjen skulle råka läsa min blogg. Det är nämligen så att Niklas fyller 22 år på onsdag och den present han ska få inköptes i dag. Hemligt, hemligt.

Så någon vettig lunch blev det inte men väl en grillad special på kiosken vid DN. Smakade utmärkt tillsammans med en Loka citron. Så lunchen blev kort och snabb vilket gjorde att jag hann med en del som kan gå under rubriken ”Övrigt” på jobbet. Bland annat gick jag igenom min text om ufovågen i Vallentuna 1974 med min redaktör Karin. Den kommer att publiceras den 21 mars vilket blir nästan på årsdagen för de första observationerna i Vallentuna 1974. Vilket känns perfekt.

Mindre kul var att min redaktör på Semic ringde och sa att de hade tagit fram ett nytt förslag till omslag. Ett som är betydligt sämre, rörigare och utan fokus. Både jag och Andreas var mycket tveksamma till det men vid ett möte senare i dag beslutade redaktionen sig för att gå vidare med det – åtminstone då det gäller katalogerna där det ska med i nu. Bara att hoppas att de ändrar sig när det blir dags för det riktiga omslaget.

Jobbkvällen blev lugn och vi fick leta efter bra grejor. Men jag hann också prata med lite arbetskamrater som gav positiv feedback på helgens Melloarbete, vilket kändes kul. Och min chef Anna fortsatte diskutera en idé till webbteveprojekt som hon vill att jag ska göra. Lovade henne att komma med mer exakta planer under veckan.

I kväll har jag haft Caroline vid min sida eftersom Amanda stuckit till Azorerna! Inte illa. Bara att hoppas att hon har det bra där.

Tittade på TT:s inspelning från intervjun med Sanna Nielsen efter Mellovinsten i dag och upptäckte att jag lyckades skymma rätt bra med min hand och kamera!
handenivagen2014mello

Loading