Nu rinner vattnet igen

Lyckades fixa det läckande röret under tvättstället i förmiddags. Men det var inte helt okomplicerat. I vilket fall så håller röret tätt nu sedan jag bytt två packningar och skruvat ihop allt i rätt ordning igen. Någon rörmokare har jag aldrig varit (pappa var det!) men med lite träning så kanske jag kan bli expert på handfatet i alla fall.

Fick också snabb feedback från redigeraren på Semic om de sista ändringarna i min bok. Allt är fixat och nu är det inget mer att göra. I morgon går boken till tryckeriet. Skönt!

Fick även iväg UFO-Aktuellt till Håkan E i Västerås sent i går så nu väntar vi bara på att Håkan ska göra två annonser och så på att UFO-Norge ska skicka sin del av tidningen. Ni som läser den bör ha nummer 2 i brevlådan i mitten av juli.

Ringde till företaget i Lund – SAFE – som jag beställer mina frimärksblad ifrån och bad dem skicka några fler. Vill inte beställa för många åt gången eftersom de inte är så billiga. Men nu behöver jag fylla på. Igen. Hinner nog inte göra så mycket åt dem på ett tag men senare i sommar kanske det dyker upp några minuter! Har i alla fall lyckats blöta upp alla märkena som jag fick från Anders, dem jag ville ha, och dessa ligger i några kuvert och väntar på att ordnas.

På jobbet hade jag ett möte med min chef Anna K där vi gick igenom arbetet med webbteveserien ”Gåtfulla fenomen” och hur vi ska gå vidare med den i höst. Den kommer att fortsätta men inte varje vecka som nu, det är helt enkelt inte möjligt eftersom jag har ett annat jobb att sköta också. Men serien kommer att leva!

I dag har jag haft en bisittare intill mig under arbetskvällen, nämligen vår ena personalredovisare Petra som ville se hur vi jobbade. Så jag berättade vad jag gjorde och visade hur allt fungerar. Ringde bland annat och intervjuade Kristdemokraternas försvarspolitiske talesman Mikael Oscarsson om Sverige och Nato. Bara för att några timmar senare direktreferera partiledaren Göran Hägglunds tal i Almedalen.

Det var så pass mycket att göra att jag inte hann äta förrän strax före 20 och då fick äta ensam på Lilla Asien. Biff med lök blev det och det räckte inte riktigt så jag tog vägen förbi korvkiosken och köpte en kokt med bröd innan jag vandrade upp till jobbet för att fortsätta skriva.

Och titta på fotboll med ett halvt öga. Tyskland mot Algeriet var en sömnig historia till en början men blev en riktigt spännande och underhållande tillställning i andra halvlek. För att inte tala om i förlängningen där Tyskland till slut vann med 2–1.

I morgon är jag ledig. Då väntar Rolling Stones!

Träffade min gamle arbetskamrat från Namn och Nytt-tiden Håkan Ljung på DN i dag.
hakanljung140630

Loading