Andra chansen

cs800
I dag har jag laddat för Andra chansen och ni kan se mig i full färd här ovan. Och så har Mats Nilsson och Gunnar Karlsson varit här hela dagen i dag med. Innan det drog ihop sig till Mello tog Anneli med oss ut till fågeltornet vid Säbysjön för att äta macklunch där. Det var lerigt och dant i skogen och blåste snålt ute vid tornet så vi stannade inte så länge.

När vi gick tillbaka såg vi några försynta blåsippsknoppar titta upp bland löven. Ett hopp om vår.

På vägen hem stannade vi till på Coop i Jakobsberg för att kompletteringshandla innan vi tog oss tillbaka till Skälby och värmen hemma.

Men en hel del av dagen har gått åt till att förbereda mig inför Andra chansen i Melodifestivalen som jag skulle jobba med under kvällen. Och efter vår middag, där det blev fläskkarré och båtpotatis, satte jag mig och började chatta med läsarna från soffans djup. Hanna var på plats i Helsingborg.

Det gick riktigt bra med massor av inlägg från läsarna vilket alltid är kul och en utmaning. Mats och Anneli satt intill i soffan och tittade på medan Gunnar läste i en bok och Niklas och Markus hade gett sig av in till stan för att gå på ”Alex och Sigge” som hade en föreställning som Niklas fått två biljetter till i julklapp.

Men det är alltid skönt när chatten är slut. Det är intensivt och fokuserat under några timmar men allt positivt som skrivs från läsarna väger gott och väl upp det. Så sedan jag gjorde som de andra, tog en whisky och en öl när allt var klart. Efter det satt vi kvar i soffan och pratade och kom inte i säng förrän vid 02.

På väg genom skogen. Gunnar, Anneli och Mats i förgrunden.
skogen150306
Mackorna intas i fågeltornet.
fageltornet150306
Blåsippsknoppar på vägen hem.
blasippor150306
Sedan blev det middag innan det var Mellodags.
middag1503matsg

Loading