”Birdman” och jobb med UFO-Aktuellt

bolid150306
Efter att ha ätit frukost tillsammans åkte Mats och Gunnar hem efter en helg här hos mig, Anneli och pojkarna. Det var roligt att ha besök av dem några dagar och innan vi skildes åt hann jag och Mats dessutom prata en stund om hans manus till en bok om sitt ufoliv som har legat hos mig i några år. Nu hoppas jag att det ska bli tid framåt våren att göra klart det till en färdig bok, för läsvärt är det!

Det har varit en riktigt fin vårdag med tvåsiffrig värme (inte mycket, men bra ändå) och sol. Koltrastarna har hoppat omkring ute i trädgården och Niklas gick och satte sig och njöt av solvärmen en stund innan det blev lunch. Anneli gick en runda medan jag satt kvar hemma och jobbade på ett föredrag som jag ska hålla för Västgöta Gille i Linköping. Det ska handla om Mariestad och om ufo. En spännande kombination.

Framåt 16 körde Anneli Markus till golfträningen och en timma senare tog vi två plus Niklas bilen till Vällingby för att se på ”Birdman”, bästa film enligt Oscarjuryn. Och den var bra, men rätt udda, det ska erkännas. Man kan knappast kalla den för bred. Nu var det skönt att se en film med mera djup än yta så ingen av oss klagade.

Hemma igen hade Niklas bråttom iväg till innebandy med kompisar och Markus hade redan ätit så jag och Anneli svängde ihop en fattigmansråbiff på köttfärs med alla tillbehör. Ni kan se kreationen här nedan. Till den drack vi en ”Old Peculier” som jag köpt i England. En av mina favoriteter därifrån.

Framåt kvällen blev jag sittande i några timmar med nästa nummer av UFO-Aktuellt som ska redigeras och layoutas. Fick ihop fyra sidor till så nu är åtta sidor klara. En hel del återstår alltså. Pratade med Håkan E som jobbar med slutfinishen på ”Mötet i gläntan” som jag hoppas ska vara klar i morgon.

Såg på Uppsala universitets webbplats att det varit ytterligare en ljusstark bolid över Stockholm den 6 mars. Dessutom på samma plats på himlen. Ni kan läsa lite mer om den här. Bilder finns det också! En av dem har jag lånat till den här bloggen. Boliden är alltså ”strecket” ned till vänster och horisonten går hela varvet runt eftersom det är en all sky-kamera.

Råbiff med tillbehör.
rabiff1503nn

Loading