Majbrasa och lite ufojobb

brasan150430n
Valborgsmässoafton och Niklas har gett sig av till Uppsala för att fira där – brukar vara ett bra alternativ – och Markus är kvar i Karlskrona, så jag och Anneli har ätit mat hos den tidigare arbetskamraten Annika i Jakobsberg och sedan tog vi bilen till Baset (ja, det heter så) mot Görvälnsbadet där Pingstkyrkan har några hus. Massor av folk!

Och det blev en riktigt bra kväll där brasan var ganska liten men fyrverkeriet desto maffigare. Att visa det på bild är ju inte lätt men det var magnifikt, inte minst för att det var så nära så att det kändes och syntes väldigt bra.

När vi kom hem var klockan 22.30 och vi tog en macka, jag strök ett par byxor och en skjorta och packade ut en del saker till bilen. Så nu är allt förberett inför stämman i Trollhättan i morgon.

Innan dess hade jag gått upp strax före 09 för att jobba med en del saker som ska vara klara till Trollhättan och vår riksstämma och utställning där i morgon. Men jag har också haft den stora äran att möta Stefan i badminton i Spånga. Och det var verkligen glest mellan spelarna i dag. Vi var ensamma.

Matchen var sisådär men jag lyckades spela minst illa och vann med 16–14, 15–12 och 7–15 så nu står det 7–7 i matcher vilket är bra. Och det är ju alltid roligt att spela även om en del bollar är av den arten att de bör glömmas omedelbart. Andra blir kärare minnen.

Hemma igen fixade jag klart min lista över Tintinalbum så nu har jag koll på vad jag har i hyllan i källaren. Och så ringde snickaren och vi diskuterade garageprojektet.

Men mycket tid har gått åt till att göra klart en del filmklipp, ladda bärbara datorn och fixa sladdar, ringa samtal och se till så att de bitar som går att påverka också kommer att fungera under helgen.

Anneli och Annika i väntan på brasan.
anneliannika150430
Och 21.30 blev det ett hejdundrande fyrverkeri.
fyrverket150430n

Loading