Inställd webbteve och garagefel

brevojb1506cs
I morse dök elektrikern oväntat upp. Han skulle egentligen ha kommit på måndag men nu gick vi runt och kollade in var varje lampa, kontakt och brytare ska sitta så det var ju bra. Mindre bra var att garagedörren, den stora där bilen ska köra in under, kom i fel storlek. Så den fick snickarchefen skicka tillbaka.

Tydligen hade firman, till skillnad från alla andra firmor, kört på yttermått istället för på innermått och då gick det som det gick.

Pratade med Uffe, som är den vi har beställt garagejobbet av, och såg till så att han levererade de burkar med färg som vi behöver för att kunna måla garaget ut- och invändigt.

Själv var jag uppe tidigt för att hinna jobba med att förbereda inspelningen av de fem webbteveprogram som vi skulle ha börjat spela in i morgon. Skulle ha. Just det. För nu blir det inte så. En del bokningsmissar (inte mitt fel) gjorde att jag nu får inrikta mig på att spela in i augusti istället. Det blir säkert bra då också men jag hade så himla gärna velat göra det nu.

Satt en stund och digitaliserade ett par kassettband med danska inspelningar till de två reportrar som intervjuade mig om H C Petersen på AFU i går. Ett av banden gick av så jag fick skruva isär det och sätta ihop det igen. När jag väl spelat av det gick det av igen.

Fick ett norskt brev med posten i dag och det var från Ole i Oslo. Ett fint frankerat kuvert med millenniummotiv och ett lokalbrev som jag inte hade, plus ett par vanliga svenska förstadagsbrev, fast ett av dem hade jag inte. Ni kan se dem här ovan. Riktigt kul!

I dag åkte Niklas till Skövde för att skolas in på P4 Skaraborg och sitt sommarjobb där. Markus har varit på banen i vanlig ordning.

På jobbet var det ganska mycket att göra, inget stort men det rullade på under kvällen. Inte minst den försvunna flickan vid Kinnekulle som jag uppdaterade ett antal gånger. Hanna Fahl är på plats eftersom hon är uppväxt bara meter från den plats där flickan försvann.

Tog Staffan med mig till Lilla Asien där vi satsade på biff med lök (jag utan purjo) och konstaterade att det ännu inte var läge för att sitta ute. Något en del andra inte hade fattat. Det dröjer ett tag till innan vi sätter oss på den sidan fönsterrutorna.

Hemma vid 01.30 och efter lite pappersplockande och annat som jag brukar försöka hinna med så blev det sängen efter 02.

Loading