UFO-Aktuellt mest hela dagen

familjetvagen1606
I dag gick jag upp i hyfsad tid för att börja arbetet med nästa nummer av UFO-Aktuellt, alltså nummer två för i år som vi hoppas ska vara ute i slutet av juli. Jag fokuserade på min stora artikel om Area 51 och staden Rachel i Nevada och därför får ni se vår groupie som jag och familj tog vid början av The Extraterrestrial Highway på vägen upp mot Rachel från Las Vegas.

Det blir en längre artikel med en helsideskarta signerad Tobias Lindgren som jag pratat med flera gånger i dag. En liten guide för dem som vill åka dit och liksom vi ta oss fram till de två infarterna mot Area 51. Lite kul! En av vägarna in (som man alltså inte får köra) syns på bilden här nedan.

Stack emellan med att klippa klart gräsmattan som inte hanns klart i går då regnet kom och att laga lunch till mig och Niklas innan han gav sig iväg hem för att sedan dra till Coldplays konsert på Friends. Markus var på banan och Anneli med Ylva på Artipelag där det visades Andy Warhol-teckningar.

Men mesta tiden gick åt till att skriva och framåt 16 var jag klar och kunde hjälpa till när Anneli kom hem. Grillning i dag igen, den här gången kycklingfiléer och majs som blev riktigt fina.

Matchen som alla gått och väntat på blev ett antiklimax då Frankrike direkt satte Island på plats. Spänningen försvann. Men i andra halvlek visade i alla fall Island mental styrka och prov på det som gjort att vi lärt oss älska laget i årets EM då man faktiskt vann halvleken med 2–1, men förlorade matchen med klara 5–2. En missad straff av domaren var lite trist.

Framåt 23 satte jag och Anneli igång med att stoppa tillbaka alla vinylskivorna i hyllan igen, och såg då också till att allt blev rätt sorterat. Vinyl är ju inne igen och en kamrat sålde fyra backar för 32.000 kronor för en kort tid sedan. Så det är inte fel att vårda skivorna.

Blev varse ännu
en artikel om ufodagen också. Metro intervjuade Anders Berglund och den artikeln kan ni läsa här. Så UFO-Sverige fick bra utdelning på en dag som vi egentligen inte ens själv uppmärksammar.

Och så blev ett tal som EU-presidenten Jean-Claude Juncker gav i parlamentet den 28 juni hett stoff på ufosajter runt om i världen. Och det kan man förstå. Juncker, som uttalade sig om Brexit sa att ledare från andra planeter var bekymrade över EU:s framtid. Nu är det knappast sannolikt att Juncker menade allvar med detta påstående men lite roligt är det att den passusen är redigerad i den officiella utskriften av talet. ”De som betraktar oss från fjärran” blev en något slätstruken översättning av att ”andra planeters invånare betraktar oss”:

”Make no mistake, those who are watching us from afar are concerned. I have met and listened to several leaders. They are very worried because they are wondering about the course the European Union will take. So we must reassure Europeans and those who are watching us from further away.”

Den ansedda tyska tidskriften Focus tar upp talet (som finns på video) och ställer också frågan om hur det står till med Juncker.

Den ena infarten till mytomspunna Area 51 i Nevadaöknen.
area51_02in1606

Loading