Dålig sikt

När jag gick och lade mig i går var ögonen rena varproducenterna och varje gång jag blinkade värkte som om jag hade glömt ett par sandpapper innanför ögonlocken. Vaknade i natt och kunde knappt öppna ögonen eftersom de hade klibbat igen men i morse var de bara knallröda och lite allmänt konstiga. Så jag åkte till jobbet.

Som tur var har sikten blivit bättre under dagen men jag ser fortfarande ut som om jag hade fått mig ett par snytingar.

Lugn dag på jobbet med lite bomber i Bagdad och annat smått och gott. Vandrade ut i verkligheten för att hämta pizza till oss sex som jobbar vilket var skönt. Det är kallt ute, nästan som om det vore vinter…

Helgernas ufojobb har inskränkt sig till en massa mejl. Nu har dock ufoballonger och Venus lugnat ner sig. Eftersom jag skriver ut de flesta av mina mejl så har jag en tendens att komma efter med detta ibland. Men kring nyår måste jag försöka bli av med alla som tillhör det gångna året så just nu gör jag en insats och printrar så många jag kan.

Satt i soffan en stund och klippte och klistrade och tittade på Seinfeld med familjen. Men till slut ville ögonen inte hänga med längre så jag gick och lade mig. Men det gjorde så helvetiskt ont så jag somnade inte förrän rätt sent och sedan vaknade jag igen för att gå upp för att skölja ur grumset. I morgon blir det vårdcentralen.

Loading