Kulturnytt

Bild
Har haft besök av Oskar Anesten och fotografen Björn Henriksson från Sveriges Televisions ”Kulturnytt” en stund på förmiddagen. Intervjun gällde hur vår bild av utomjordingar har förändrats genom åren och inslaget kommer att sändas i kväll klockan 19.

Det var två trevliga ”grabbar” som gjorde ett bra jobb på en minimal yta! För det är inte särskilt gott om plats att göra teveintervju i mitt arbetsrum. Men allt funkade bra och i kväll kunde ni se resultatet i SVT2. Och det blev riktigt bra. Inte minst tack vare badmintonvännen Stefan Roslund som ju jobbar på SVT och som såg till så att det blev ett bindestreck i UFO-Sverige.

Ni kan se inslaget HÄR.

Stefan ja. Den skurken hade mage att slå mig med 2-1 i badminton i dag trots att jag ledde med 14-11 i avgörande. Illa. Men tro mig, det vankas revansch så snart jag får chansen!

Fick besök av ett äldre par från Husby som hade sett mig på TV4 härom dagen. De hade med sig ett par bilder från sin sommarstugegräsmatta sär ett märkligt mönster uppstått över natten. Nu var det sex år sedan men bilderna såg lite ovanliga ut. Ni kan se en av bilderna här nedan och om någon har en bra förklaring till hur dessa märken kan ha dykt upp bara över en natt så tveka inte att mejla mig.

Har skrivit ett gäng brev och sett på Simpson's med grabbarna, svarat på mejl och suttit en del i telefon. Dessutom hade lokaltidningen Mitt i Järfälla nästan en helsida om mig och min nya bok i dag vilket var kul. Fast reporterna hade skrivit att jag hade en massa böcker om bland annat astrologi när han borde skrivit astronomi vilket ju inte var så kul.

Märkena på gräsmattan i Bålsta.
Bild

Bild från SVT:s Playsida där Kulturnyttinslaget ligger.
Bild

Loading