Nytt liv

Vaknade med snuvstopp i hela skallen så att det till och med värkte i tänderna. Som tur var lättade det framåt dagen men i kväll är det stopp igen. Well, det går väl över.

Roligare är att Andreas i UFO-Sverige fick en dotter i dag. Både hon och mamma Eva mår bra. Det är bara att gratulera Andreas till detta nya liv som jag vet är mycket efterlängtat. Den nyheten har gjort fler än Andreas och Eva glada.

Passade också på att gratulera Tobias som fyller år i dag. Men han är så gammal numera att det inte längre är någon överraskning när det blir årfyllardag.

Har inte gjort så mycket nytta i dag på grund av snuvan. Den sätter efektivt stopp för all kreativitetet. Men på jobbet måste man ju ta sig samman och skriva i alla fall. Skrev bland annat om en domare i division 7 som slogs ned och sparkades i huvudet av Svensk-Syrianskas spelare när några domslut gick dem emot. För djävligt. Tyvärr lyckades papperstidningen ta med fel version i alla upplagor så mina intervjuer med spelare och ledare kom inte med. Suck. Tur att nätet finns – läs den riktiga versionen HÄR.

Min sista insats blev att skriva om den förre rallyvärldsmästaren Colin McRae som omkom i en helikopterkrasch i går. Har följt det hela hela kvällen och tre minuter innan vi skulle gå hem hittade jag en bekräftelse på nätet.

Loading