Badminton mm

En dag fylld av ömsom vin och ömsom vatten. Vattnet stod Stefan för när han tofflade dit mig med 2-1 i badmintonmatchen. Jag spelade som en kratta de två första seten men repade mig något i det tredje. Illa är bara förnamnet.

Har jobbat lite med att ordna upp de papper som jag och flera UFO-Sverige-medlemmar köpte från den brittiske ufologen Philip Mantle för några veckor sedan. Framför allt rör det sig om drygt hundra sidor med maskinskrivna anteckningar om olika ufofall med varelser inblandade som den sedan flera år avlidne Flying Saucer Review-redaktören Gordon Creighton har sammanställt. Sammanställningen är nog gjord någon gång på 60-talet och säger en hel del om Creightons eget intresse.

Jag har också svarat på några brev. Får faktiskt en hel del vanliga brev förutom den flod av mejl som ständigt strömmar in. Åkte till Semic för att hämta ett nyinkommet sådant samt ett exemplar av min bok ”Berättelser om det okända” som kommer ut i kartonnage nu.

På jobbet ringde jag upp Ingvar Oldsberg och gjorde en kort intervju om hans herrgård som nu har fått respit då en mäklare gått in med en miljon. Annars hade konkursen varit nära. Oldsberg var trevlig men lite slängig i språket, inte så stringent som man är van att göra honom på ”På spåret”.

Kvällen, eller snarare slutet av den, gick i Saabs tecken.  Det får ni läsa om DN.se.

Loading