Sovmorgon

Sov till 10.30 i morse efter att ha suttit uppe till strax före 03 och skrivit om GM och bolagets besked om att Saab lämnas åt sitt eget öde. Då ringde Kallelina Glansk, konstnär och ufointresserad från Gotland, och undrade om jag hade fått ett brev som han hade skickat. Det hade jag och så gick jag upp.

Satt vid datorn en stund och svarade på några brev, sorterade lite papper och klipp, läste post som damp ned i lådan men hann inte särskilt mycket innan det var dags att ta sig till jobbet. Hann slå en signal till mamma också och nu verkar det som hon skulle få åka hem i alla fall. Ingen feber längre.

Måste också passa på att tacka alla er som skänkt pengar till inköpet av det unika ufomaterialet från England. Fantastiskt att så pass många alltid ställer upp när det verkligen gäller. Eftersom det lär komma fler tillfällen så kan ju ni som inte kunde ställa upp den här gången känna er extra motiverade till nästa gång.

På jobbet skrev jag om oroligheter i Västindien, översvämningar i Australien (när det inte brinner så…), att Konstfacks klottervide nu sålts för 65.000 kronor till två samlare och lite annat. Ingen särskilt produktiv dag på någon front egentligen. Får ta nya tag i morgon.

Loading