Monica 50

duvbogurra

Jag, Anneli och Niklas åkte iväg till Hallonbergshallen där Bele mötte Duvbo vid lunchtid. Men först ringde jag Håkan i Västerås och berättade att Leanders antikvariat hade ett event, alltså det händer något där, under dagen där 40.000 böcker ska förvandlas till ett konstverk Sedan ska de på tippen. Jag och Håkan har redan tidigare kollat i de flesta av böckerna när antikvariatet försökte sälja ut dem i en tillfällig lagerlokal, men det var mest skräp och våra inköp blev mycket begränsade.

Men nu måste man skeppa allt på tippen eftersom hyran av lagret blivit alldeles för hög. Föst blir det alltså konst av dem och bland annat ska Peter Stormare dit, ufointresserad skådespelare. Så kanske kan Håkan få en möjlighet att byta några ord med honom.

Innebandyn blev en ganska okej historia. Visserligen stryk med 6-2 men grabbarna gjorde en hyfsad match trots allt och det stod 1-0 i baken några minuter in i tredje perioden. Inte minst Daniel i mål var riktigt, riktigt bra och han kan inte lastas för något av målen. Niklas fick en passningspoäng och gjorde en fin insats han med. På bilden ovan ser ni Gustaf ta för sig medan Niklas är i bakgrunden.

Före matchen handlade vi på PrisExtra, en butik jag knappt tror att jag har besökt förut. Trots skyltar om hur billigt det var så blev det rekorddyrt och priset per kasse nästan 400 kronor mot 280 i vanliga föll. Det var nog sista besöket där.

Kvällen tillbringade vi och omkring 20 andra hemma hos Monica G  i hennes radhus söder om stan. Och vi hade riktigt trevligt. Monica fyller 50 på måndag och det firade vi med god mat och dryck och musikunderhållning som en av hennes pojkar och en kompis stod för på elgitarr. En kväll i goda vänners lag helt enkelt. Våra grabbar har haft det ff hemma och verkade nöjda när vi vimlade in vid halv ett. Men nu ska vi nog gå och lägga oss allhiop.

Loading