Söndag med Obama

En hel del av dagens fokus låg på Barack Obamas tal i Prag som jag refererade direkt på DN.se. Det är lätt att bli imponerad över den vältalige presidenten och vi är nog många som undrar varför det inte finns någon svensk politiker som kan visa upp samma retoriska konst. Grått och tråkigt blir det istället. Ja, till och med när Fredrik Reinfeldt fick frågan om hur det var att träffa Obama för första gången, vilket han gjorde i dag, så lyckades Reinfeldt förmedla det minsta korn av mänsklighet utan pratade på om hur imponerad han var över Obamas ideologiska hållning. Suck!

Själv skrev jag en ny blogg, den här gången om aurafotografering. Den typen av geschäft är så himla sorgligt eftersom det dels lurar folk å pengar men också kan utsätta dem för en auratolkning där en helare påstår att det man ser på fotot visar att du har en sjukdom. Det är både skrämmande och kränkande och en av new age-rörelsens absolut sämsta sidor.

Hemma igen efter 10,5 timmar på jobbet har jag ätit lamm med familjen som Anneli lagat till. Barnen var helnöjda med den goda maten.

Sedan satte jag mig och skrev på boken i ett par tre timmar tills jag för en stund sedan upptäckte att jag nog borde gå och lägga mig. Två dagar kvar på passet men i morgon blir det sista dagpasset eftersom jag har bytt med Caroline på tisdag.

Anders på AFU har katalogiserat en del av Hilary Evans fina donation och lagt ut lite läsning om den på AFU:s hemsida. Men det finns mycket kvar att katalogisera innan han är klar med allt som jag och Håkan E körde dit förra månaden.

Loading