Minus en väska

Så kom vi hem från Paris och planet landade på utsatt tid. Tyvärr fick vi bara två av de tre väskor som vi hade lämnat ifrån oss till SAS i Paris med oss hem. Så när transportbandet slutade snurra och luckan stängdes så stod vi där med långa näsa. Intill oss stod en annan familj som inte hade fått någon av sina fyra väskor. Lite värre onekligen.

Det försvinner tusentals väskor i veckan – om inte dagligen – från flygbolag runt om i världen. För några veckor sedan åkte jag med en taxichaufför som under en period jobbade åt KLM med att som enda uppgift köra ut väskor runt om i Mellansverige, väskor som hade kommit på avvägar. Inte så billigt antagligen.

Det sista vi gjorde i Paris var att åka till en stor shoppinganläggning vid namn Velizy 2 i förorten med samma namn mins tvåan då. Vi åt sushi och sedan gick vi omkring och tittade på butikerna. Jag, Tomas och Niklas gick till Fnac som är en spännande och mycket välsorterad butik med musik, böcker, film och elektronik. Där hittade jag en udda utgåva med Frank Zappa som jag inte hade tidigare och som innehöll både en cd-skiva och en dvd. Kul tillskott till samlingen.

Nå, jag ska försöka att hinna svara på en del mejl innan jag släcker för i natt. Därför sätter jag punkt här.

Loading