Möten, ny donation och badminton

Jobbade på en stund med UFO-Aktuellt i morse innan jag slog en signal till den kvinna i Skåne som jag blev tipsad om av Anders Palm i går. Det visade sig att hon hade ett bibliotek med omkring 10.000 böcker som hon inte visste vad hon skulle göra med.

Vi pratade en bra stund och kom överens om att jag skulle åka och titta på samlingen när jag och Anneli är nere i Skåne i slutet av månaden. En hel del av böckerna är i andra ämnen än de AFU samlar på men rätt många kommer säkert att passa perfekt i vårt bibliotek. Dessutom finns det ett arkiv som jag är rätt säker på intresserar oss.

Klockan 10.40 kom Stefan och så körde han oss till Komethallen för veckans badmintonmatch och i dag fick vi en annan bana än den vanliga längst bort. Men också denna fungerade bra och vi hade några riktigt bra sekvenser av matchen, givetvis kantade av ramträffar och annat som tillhör vår intressanta spelstil.

Jag lyckades i alla fall ta hem de två första seten vilket ju räcker till vinst och det var ändå bra eftersom jag ligger lite efter i totalen. Matchen slutade 15–7, 15–8, 10–15.

Hemma igen åt jag en snabblunch på färdigmat eftersom jag hade möte med Anders och Mia i fackstyrelsen strax före 13 och sedan kantades dagen av möten:

13.30–14.30 Stabsledningsmöte.
15.00–16.00 Skyddskommitté.
16.15–17.15 Samråd.

Alla dessa möten betydde att jag kom iväg sent till det vanliga jobbet.

Under dagen hörde Aftonbladet TV av sig om den kommande kongressrapporten och senare även P4 Extra. Det kommer att bli några intensiva timmar när den väl släpps för de är långt ifrån de enda som har bokat upp mig.

När jag kom till DN var klockan 18 och det verkade bli en lugn kväll. Men inte utan artiklar att skriva.

Dagens kvällsmat.

Matpausen gick i Lilla Asiens tecken med kyckling i curry.

Hemåt efter 01. Sista dagen på passet.

 193 total views,  1 views today