EM-fotboll, UFO-Aktuellt och donationsprat

Tittade på en del fotboll i dag.

På förmiddagen jobbade jag på med UFO-Aktuellt så nu är ytterligare ett antal sidor klara. Men den första delen av tidningen har vi sparat till den kommande kongressrapporten. Jag hoppas i alla fall att allt annat ska vara klart innan den kommer så att det ska gå snabbt att få ihop den på slutet. När den presenteras är fortfarande högst oklart även om vissa politiker i kongressen har börjat informeras om innehållet.

Tjugo sidor av UFO-Aktuellt är i alla fall helt klara men jag väntar fortfarande på en del material från andra skribenter. I morgon blir det inte mycket gjort eftersom jag ska till AFU och till Norrköping Lounge för att göra podd – om just AFU. Och guida några från Crazy Pictures.

Under förmiddagen ringde jag också en kvinna i Göteborg som har en del äldre ufomaterial som jag hoppas att AFU ska få. Och hon var väldigt positiv och i slutet av samtalet kom vi överens om att ses i september för att jag ska kika på det. Om vi får tillgång till detta så tror jag att vi fyller några hål i den svenska ufologins historia.

Slog en signal till Mikael Karlsson i Lund också för att se om vi kunde få lite extra hjälp när det blir dags för min och Annelis resa till Skåne i slutet av månaden. Och Mikael gjorde det han alltid gör – ställde upp. Vilket underlättar det vi ska göra väldigt mycket.

Jag har också haft en del kontakt med Drew Williamson i Toronto som fortsätter att gå igenom de mängder av ufomaterial som han räddat och som ska till AFU. Arbetet går framåt vilket känns positivt.

Men jag har också försökt att leva upp till bilden ovan också. Det har ju inte blivit så mycket EM-tittande så i dag satsade jag på att se samtliga tre matcher. Och det var väl investerad tid. Fast man blir lite mörkrädd när man jämför hur andra lag spelar fotboll med Sveriges taffligare variant av samma sport. Jag undrar verkligen hur det svenska landslaget ska kunna börja anfall också nu när Blågult faktiskt måste vinna åtminstone en match.

Framåt sena eftermiddagen startade jag grillen och sedan blev det kvällsmat på verandan med Anneli och Markus. Hyfsat varmt i luften men så fort det kom en vindpust var det inte längre lika somrigt.

Under dagen har jag också pratat med Raili och nu är både hon och vi inne på att hon ska flytta till ett annat boende där hon kan få bättre hjälp. Vi är oroliga för att hon inte ska klara sig ensam längre eftersom hennes demens är så tydlig nu. Det känns skönt att hon själv vill flytta och inte motsäger sig det.

När kvällens sista EM-match var klar och Italien vunnit komfortabelt över Schweiz jobbade jag på en stund till med UFO-Aktuellt. Och så fick jag ett mess från min vän Didier Gomez som precis kommit ut med en ny bok om ufo och kopplingen till kärnvapenanläggningar. Jag köpte den direkt från Amazon eftersom AFU bör ha den och Didier blev glad och skickade en bild på en låda franska ufoböcker han var i färd med att posta till AFU.

Markus klippte gräsmattan i dag vilket också bör noteras.

Betade av lite fler kontakter som behövde svar och satte punkt för några som jag messat med under hela dagen. Kom i säng en stund efter midnatt.

 185 total views,  1 views today