Skanning på AFU

afuskanning

Har tillbringat hela dagen på AFU i Norrköping skannande bilder till ett nytt bokprojekt efter att ha stannat till hos Carl-Anton i Nyköping på vägen ner. Det var fullt med folk på arkivet och förutom Anders och Håkan, som jag åt lunch med, träffade jag Sven-Olov, Sandra, Kerstin, Ingrid och Anci också. Det blir en hel del gjort numera när det är så pass många som kommer in några timmar om dagen.

Hade med mig en liten Maxburgare som höll mig igång ett par timmar. Lunch blev det i form av en spaghetti carbonara med Håkan B på bibliotekets matställe. Gott som vanligt. Kan rekommenderas trots nedskrivning i lokaltidningen för några månader sedan.

Själv satt jag mest på rumpan resten av dagen, vilket bevisas av Anders bild av mig här ovan. Jag letade, förkastade och skannade till 60 bilder av diverse spännande fenomen som jag kan behöva. Aftonbladet hörde av sig eftersom de just nu kör en ufoserie under några dagar på nätet. Journalisten ville ha hjälp med några bilder som jag skickade över när jag kom hem senare i kväll. Då låg också ett mejl och väntade från en tredje Aftonbladetjournalist som berättade att hans långa intervju med mig ska publiceras på nätet i morgon.

Om ni ids kan ni se en annan intervju med mig här. Den spelades in under vår riksstämma i Norrköping i maj i år. Inte så färsk men intressant ändå visade det sig eftersom flera har hört av sig om den.

När jag kom hem var mejlboxen full. Inbjudningar att delta i diskussioner på divers forum, inskickade bilder som liknade föremålen på Vänersborgsfilmen (som jag kommenterar på Aftonbladet.se), diverse annat från vänner och bekanta och så det vanliga bruset. Fick också en text till UFO-Aktuellt som jag har jobbat med en stund plus att det låg en dvd-skiva med bilder och en film till det ufofall som jag nämnde härom dagen, i brevlådan när jag kom hem.

Har förresten lagt till en bild i gårdagens blogg. En fotobil som själv blev fotograferad.

Håkan Blomqvist satte sig i en av AFU:s andra lokaler för att jobba med föreningsarkivet.

hakanjobbar

På begäran från Bill Jones i Ohio så lägger jag ut några Australienbilder här. Det blir introbilden till min power point om vår resa.

aussieintro

Loading