Badminton

Tog mig upp i hyfsad tid så att jag skulle hinna skriva några brev och jobba en stund med UFO-Aktuellt innan det var dags för badminton med Stefan klockan 10.30. Och i dag var turen på min sida. Vann första, stryk i andra och så vinst i tredje och avgörande. Så nu leder Stefan med 14-13 i matcher i år. Ska väl gå att ändra på.

Diskussionen om de nya uppgifter som kommit fram i Rendlesham Forest-falet (ett av världens mest kända ufofall) fortsätter efter Telegraphs artikel här om dagen. Och jag måste håla med om att de påståenden som mannen kommer med hittills inte har kunnat bevisas på någon enda punkt. Och varför i hela friden träder han fram först nu? Nej, risken är stor att det är tomluft och noll substans bakom det han berättar.

I dag fortsätter Aftonbladet sin ufosatsning med en stor intervju med undertecknad och ett inslag från riksstämman i Norrköping med Tobias, Håkan B och mig.

I dag var det första dagen jag  jobbade natt (låter lite lustigt) sedan den 9 juli vilket var ett tag sedan. Och jag blev kvar en halvtimma extra eftersom det började brinna på ett köpcentrum fem minuter innan vi skulle gå hem. Nu visade det sig att det var ett däcklager men innan det stod klart var klockan 01.30.

Innan dess hade jag bland annat skrivit en artikel om de första bilderna som nu publicerats från ”Hubble” sedan teleskopet genomgått en renovering tidigare i år. Bilderna håller verkligen hög kvalitet och är minst sagt häftiga att se på. Vill ni se flera så finns de på ”Hubbles” egen sajt.

Loading