ETC

etc09

Hann skriva några tusen tecken om spökflygarna innan jag gav mig iväg till Inga-Lill Wallin för att dricka en kopp te och ta med mig lite ufomaterial som hon ville skicka ned till AFU. Vi satt och pratade en timma, mest om hennes arbete med Martebofenomenet, men också om en egen observation som hon gjorde 1993.

När jag kom hem blev det en stunds lunchrast med rester från i förrgår innan tidningen ETC Stockholm med reportern Jonas Cullberg, till höger, och fotografen Johannes Frandsen kom för en stunds intervju om mitt ufoarbete. Jonas känner jag från DN där han jobbade tidigare och intervjun som ska publiceras under vinjetten ”Stockholmaren”. Så nu har man alltså blivit stockholmare men jag kan också uppträda som norrbottning och skaraborgare. Allt beroende på vem som frågar.

Resten av dagen har jag ägnat åt spökflygarna och att ha ont i ryggen. Trodde den skulle bli bättre men icke. Försökte bada bastu någon timme i kväll tillsammans med Niklas, det var skönt men värken är fortfarande kvar. Dessutom har jag blivit snuvig. Nå, förhoppningen är ändå att det mesta ska vara bra tills i morgon.

Framåt kvällen dök Claes, Åsa och lilla Clara upp från Egypten för att hämta sin bil som vi har haft under deras resa. Vi fikade och pratade semesterminnen från Egypten innan de åkte hem till Örebro.

Nu har jag och Niklas sett på Seinfeld och siktar på sängen. Näsan rinner men jag hoppas att det ska gå att somna i alla fall.

Loading