Soffan på plats

nyasoffan0911

Redan i går monterade Anneli och grabbarna vår nya soffa som nu står där den gamla röda var placerad tidigare. Fåtöljen är fortfarande i delar men det får vi försöka fixa under veckan. Bra blev det i alla fall tycker vi. Nu gäller det bara att vi är lite försiktiga med den. Efter 15 år med den gamla så behövde man ju inte vara så noga på slutet då den ändå såg ut som skrutt. De vanorna får vi ändra på.

Var iväg och spelade badminton med Stefan och det gick riktigt hyfsat i dag. Ryggen mår bra även om kroppen är öm efter helgens innebandy. Höger ben har tre blåmärken som nu har växt ihop och bildar en decimeter lång miniversion av Vättern. Jag vann i alla fall första set men förlorade andra trots ledning med 6-0. I tredje lyckades jag hamna i 0-9-underläge men tog mig i kragen och plötsligt stod det 8-9. Till slut plockade jag hem det med 15-12 vilket kändes fint.

Kvällen på jobbet bestod av en blandad kompott där inte minst James Randis inhopp i debatten om den 46-årige belgare som legat i koma i 23 år kom att stå i fokus. Randi menade att de bevis som visats upp för att mannen kan kommunicera med omvärlden var fabricerade men det finns nog anledning att inte lite helt på Randis slutsats innan vi har fått se mer uppgifter i fallet. Jag skrev i alla fall en artikel om detta.

Kan inte undanhålla er arbetskamrat Åsas numera bevingade förklaring när hon hade råkat göra ett fel under sitt arbete med DN.se:s förstasida. Så här vackert uttryckte hon det hela: ”Jag gjorde faktiskt inte fel. Jag brukar göra rätt. Nu gjorde jag inte det.”

Imponerande semantisk krumelur. Tack för den Åsa!

Åt en trist och smaklös torsk i DN:s matsal tillsammans med L-O. Det var i alla fall kul att prata en stund med honom.

Loading