UFO-Aktuelltjobb

jakan1130

Har suttit vid datorn mest hela dagen, eller snarare datorerna. Jag började nämligen med att sätta mig med den bärbara i köket före frukost för att skriva lite på kapitlen till den amerikanska ufoboken men gick efterhand över till att skriva två artiklar till nästa nummer av UFO-Aktuellt på den stationära datorn i mitt arbetsrum. Lite omväxling skadar ju inte.

Har också pratat med en av våra kvällstidningar som jobbar på en artikelserie om ufo samt ringt och grattat Mikael Sjöberg som fyller 38 i dag. Mikael har varit UFO-Sveriges webbmaster i många år nu och är en klippa när det gäller frågor som rör nätet. Nu var det ett tag sedan vi sågs men den 16 januari kommer vi att sammanstråla i Ängelholm, vilket ska bli trevligt.

På tal om trevligt så såg jag en trevlig artikel om min vän Ebbe Johansson i Malmö i Sydsvenskan i dag. Ebbe är en fantastisk person, full av energi och utan åldersfunderingar. Han är en sann UFO-Sverigevän och både jag och Håkan Blomqvist har träffat honom många gånger. Ebbe hoppas bli 110 år och det skulle inte förvåna mig om han också lyckas med detta.

I kväll har jag och Markus varit på Öppet hus i Jakobsbergs gymnasium där Markus kan tänka sig att gå. Fast hans prio ett är en annan skola som ni kommer att få läsa om i morgon då det är dags för oss att åka dit. Jakobsbergs gymnasium har bland annat samhällsvetenskaplig utbildning och det är den som intresserar Markus. Vi lyssnade på rektorn och pratade sedan med några lärare och elever för att få veta så mycket som möjligt om de olika inriktningarna. På bilden ovan ser ni Markus i skolans fina bibliotek.

Givetvis sprang vi på en del av Markus nuvarande klasskamrater som drev omkring i korridorerna med sina föräldrar. Det är ju så himla mycket att välja på numera!

De sista timmarna har jag åter ägnat åt min kära dator. Nu för att skriva en artikel till DN:s tevesidor. Artikeln handlar om ett program om det katastrofala vulkanutbrottet på Island 1783 som fick förödande effekter runt om i Europa och som även dödade många tusen svenskar.

Nu ska jag försöka komma i säng. Mejlen är besvarad och alla andra ligger redan.

För er helt utan musiksmak men med en ständig önskan att se och höra allt som har med ufo att göra. Klicka och förfäras (barntillåten):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zRCzgJcLGaE[/youtube]

Loading